recent
Güncel Haberler

GTA 6 İçin E-Ticaret Siteleri Şimdiden Fahiş Fiyatlarla Ön Sipariş Alıyor

Ana Sayfa
GTA 6 İçin E-Ticaret Siteleri Şimdiden Fahiş Fiyatlarla Ön Sipariş Alıyor

Merakla beklenen GTA 6, fragmanı ve beraberindeki film müziğiyle tüm zamanların en çok izlenen YouTube videoları arasına girerek şimdiden rekorlar kırdı. Ne yazık ki, bazı kötü niyetli kişiler dürüst internet kullanıcılarını bozuk PC çalıştırılabilir dosyaları ile kandırmaya çalışmaktadır. Sonuç olarak, e-ticaret siteleri de konuya dahil oldu.

GTA 6 120 € karşılığında ön siparişte

Bazı çevrimiçi satış platformları oyun için gerçek olamayacak kadar iyi fiyatlarla ön sipariş sunuyor. Örneğin, oyunun Xbox versiyonu bazı web sitelerinde 123,82 € karşılığında ön sipariş edilebiliyor ve indirme anahtarının oyunun henüz açıklanmayan çıkışında iletileceği vaat ediliyor.

GTA 6'nın çıkış tarihinin Rockstar tarafından açıklanmadığını ve resmi ön siparişlerin henüz başlamadığını belirtmek önemli. Satın alma işlemi yaparken dikkatli olunması ve resmi duyuruların beklenmesi tavsiye ediyoruz.

GTA 6 İçin E-Ticaret Siteleri Şimdiden Fahiş Fiyatlarla Ön Sipariş Alıyor
E-ticaret siteleri GTA 6 dalgasına kapılmak istiyor © G2A

Bazı internet satıcıları oyunu tipik yeni nesil oyunların çok üzerinde fiyatlarla satmaktadır; bu oyunlar PS5 ve Xbox'ta genellikle 120 Avro yerine 70 veya 80 Avro civarında satılmaktadır. 

Daha pahalı bir GTA 6'ya doğru mu?

Fragmanının yayınlanmasından bu yana, GTA 6'nın fiyatı hakkında çok sayıda söylenti var. Oyun, olağanüstü oynanış, grafikler ve gerçekçilik vaatleriyle on yıldır merakla bekleniyordu. Bazı söylentilere göre, geliştirme maliyeti 2 milyar doları bulabilir ve bu da onu şimdiye kadar görülen en iddialı ve pahalı video oyunu ürünlerinden biri haline getirebilir.

Bu söylentiye son derece ihtiyatlı yaklaşmak gerekir. Rockstar, GTA'yı rakipleriyle uyumlu fiyatlara rağmen hiper kârlı bir ürün haline getirmekte hiçbir zaman zorlanmadı.

Hatırlatmak gerekirse, GTA V 90 milyondan fazla sattı ve hiçbir hayranın cüzdanını kırmak zorunda kalmadan 6 milyar dolardan fazla gelir elde etti. GTA 6'nın piyasaya sürülmesini heyecanla bekleyen çok sayıda hayran göz önüne alındığında, Rockstar'ın benzer bir başarı elde etmekte zorlanmayacağı kuvvetle muhtemeldir.


KaynakGamingbible

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent