recent
Güncel Haberler

2024'te Netflix'ten Gelenler: Squid Game'in Yeni Sezonu ve Daha Fazlası

Ana Sayfa
2024'te Netflix'ten Gelenler: Squid Game'in Yeni Sezonu ve Daha Fazlası

Kore draması Squid Game 2021'in sonlarında önemli eleştiriler ve izleyici kitlesi elde etti. Netflix, yaratıcı Hwang Dong-hyeok'un başlangıçta bu fikre güvenmemesine rağmen ikinci sezonu duyurdu. 2023'ün sonlarında, reality şov tarzında bir uyarlama sunuldu. Netflix'e göre, yeni bölümler bu yılın sonlarında yayınlanacak, ancak daha fazla ayrıntı verilmedi.

Kalamar Oyunu yakında geri dönüyor

Kısa bir tanıtım videosunda, baş karakter Seong Gi-hun (Lee Jung-jae tarafından canlandırılan, farklı saçlarıyla) havaalanında, muhtemelen kaçtığı ölümcül oyunun yaratıcısıyla telefonda konuşuyor. Ne olursa olsun onu bulacağına dair güvence verir. İlk sezonun sonunda, Seong Gi-hun'un Los Angeles'taki ailesinin yanına dönmek yerine, muhtemelen intikam almak için geri dönmeye karar verdiği düşünülüyor. Aşağıdaki birkaç görüntü de bazı tanıdık yüzlerin yeniden ortaya çıktığını gösteriyor.

2024'te Netflix'te başka neler olacak?

2024'te Netflix'ten Gelenler: Squid Game'in Yeni Sezonu ve Daha Fazlası
The Umbrella Academy geri dönecek © Netflix

Ancak 2024 yılında Netflix, Squid Game'den çok daha fazlasını sunacak. Platform, The Night Agent, The Diplomat ve Bridgerton gibi başarılı dizilerin yeni sezonlarının yanı sıra Sweet Tooth, Cobra Kai ve The Umbrella Academy gibi dizilerin final sezonlarının da geleceğini doğruladı. Bununla birlikte, Stranger Things ve Mercredi'nin bulunmadığını belirtmek gerekir. Yeni yapımlara gelince, 3 Beden Problemi ve Avatar'ın vizyona girmesi merakla bekleniyor.

Film sektöründe ise Rebel Moon'un ikinci bölümü, Beverly Hills Cop: Axel F, Black Doves, Atlas, Carry-On ve Millie Bobby Brown'ın başrolünde olduğu Damsel gibi potansiyel hitler yer alıyor. Netflix bu projeler ve daha fazlası için çok sayıda ünlüyle anlaştı. Bu filmlerin platformun yüksek kalite standartlarını karşılayacağı umuluyor. 


KaynakYouTube'da Netflix

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent