recent
Güncel Haberler

Oynayabileceğiniz En İyi 5 Mobil Otobüs Oyunu Seçtik

Ana Sayfa
Oynayabileceğiniz En İyi 5 Mobil Otobüs Oyunu Seçtik

Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ve en çok tercih edilen 5 mobil otobüs simülasyon oyunları sizin için oynadık ve listeledik. Bu liste sadece Android mobil cihazlar içindir. Oyunların İOS içinde var olabilir kontrol etmenize fayda var. Biz Android telefonlar için hazırladık.

Oyunların indirme bağlantılarını aşağıda listeledik ve oyunun video olarak hazırladık. Siz bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? En iyisi hangisi? Yorumlarda belirtin.

5 - BUS SIMULATOR: ORIGINAL - 500 MB

Oyun, benzer tasarım estetiğine sahip tur otobüsü simülatöründen biraz ilham alıyor. Oyun farklı modlarla geliyor, farklı otobüsler seçebilir ve ihtiyacınıza göre özelleştirebilirsiniz. Oyunu indirmek için tıklayın.

4 - COACH BUS SIMULATOR - 107 MB

Oyun, aralarından seçim yapabileceğiniz farklı otobüsler içeriyor. Bir destinasyondan diğerine yolcu alıp bırakarak para kazanmanız ve otobüsünüzü yükseltmeniz gerekiyor. Oyunu indirmek için tıklayın.

3 - BUS SIMULATOR: INDONESIA - 295 MB

Oyun, Endonezya'ya benzer bir otobüs sürüş deneyimini yaşatıyor. Bir yerden başka bir yere yolcu alıp bırakmanız ve para kazanmanız gerekiyor. Bu oyunun yapımcıları, daha iyi sunması için bu oyun için sık sık güncellemeler yayımlıyor. Oyunu indirmek için tıklayın.

2 - HEAVY BUS SIMULATOR - 274 MB

Kontroller sizin için iyi olmayabilir ama grafikler, mekanlar ve oynanış harika. Oyunu indirmek için tıklayın

1 - BUS SIMULATOR: ULTIMATE - 341 MB

Bu oyun kategorideki en iyi oyundur. Başka söylenecek söz yok. Oyunu indirip deneyin derim. Biz beğendik. Oyunu beğenmediğimiz tek tarafı, Multiplayer paralı olması. Oyunu indirmek için tıklayın

+ BONUS - WORLD BUS DRIVING SIMULATOR

Ağır bir otobüs simülatörüne çok benzer bir oyun. Daha da iyi gerçekçi bir oyun deneyimi ile birlikte geliyor. Oyunu indirmek için tıklayın.
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent