recent
Güncel Haberler

GTA 6: Önüne Çıkan Her Şeyi Ezip Geçiyor!

Ana Sayfa
GTA 6: Önüne Çıkan Her Şeyi Ezip Geçiyor!

GTA 6'nın fragmanı YouTube'da yayınlandıktan sonra büyük yankı uyandırdı. İnsanlar fragmanın her yönünü analiz etmek için çılgınca videolar, yorumlar ve görüşlerle platformu doldurdu. Tüm bu hareketliliğin ortasında Rockstar yeni bir rekora imza attı.

GTA 6, basit bir fragmanla bir rekor

Gerçekten de GTA 6'nın fragmanı YouTube'da kayda değer bir başarıya imza atarak 105 milyon izlenme sayısını aştı ve ilk GTA 5 fragmanının toplam izlenme sayısını geride bıraktı. İzinsiz olarak yayınlanmasının ardından Pazartesi akşamı alelacele yayınlanan fragman, The Snow Queen 2, Joker ve Spider-Man: No Way Home gibi büyük sinema filmlerinin ön gösterimlerini bile geride bırakarak önemli bir heyecan yarattı. Fragmanın Star Wars: The Force Awakens fragmanının kırdığı rekoru da geçeceği tahmin ediliyor. Fragmanın şaşırtıcı başarısı, tüm bir ülke nüfusunun onu izlemesine benziyor. 

GTA 5 fragmanı 12 yılda 100 milyon görüntülenmeye ulaşırken, GTA 6 fragmanı bu başarıyı sadece bir günde elde etti. Rakamlar bunu doğruluyor: Bu istatistikler, serinin giderek artan küresel popülaritesinin güçlü bir kanıtıdır. Yeni nesiller sürekli olarak bu oyunları keşfediyor ve her yeni yinelemede topluluğu genişletiyor.

Her şeye rağmen güzel bir hikaye

Rockstar başlangıçta GTA 6'nın fragmanını Salı günü yayınlamayı planlıyordu; ancak bir X (eski adıyla Twitter) hesabından yapılan sızıntı nedeniyle yayın tarihini erkene almak zorunda kaldı. Fragmanı sızdıran hesap derhal kaldırıldı ve ardından Rockstar resmi fragmanı yayınladı. İzleyicileri YouTube'daki gerçek fragmanı izlemeye çağırdılar.

GTA 6'nın geliştirilmesinden sorumlu ekip, sızıntıdan dolayı hayal kırıklığına uğradıklarını ve meslektaşlarıyla birlikte ilk elden tepkinin tadını çıkaramadıklarını ifade etti. Fragman, serinin bir sonraki bölümü için büyük bir heyecan yarattı ve parlak geleceği için beklentileri artırdı.

Büyük beğeni toplayan Grand Theft Auto serisinin bir sonraki bölümü 2025 yılında PS5 ve Xbox Series için piyasaya sürülecek. Ne yazık ki Rockstar kesin olmayan bir çıkış tarihi stratejisi seçti. Oyun, TikTok eşdeğerini de içeren güçlü bir sosyal medya varlığına sahip Vice City'nin çağdaş bir versiyonunda geçiyor. Video oyununda Jason ve Lucia olmak üzere iki ana karakter yer alacak. Serinin ilk Latin kahramanı olan Lucia oyuna çeşitlilik getirecek. Bonnie & Clyde efsanesinden ilham alan oyun, eğlenceli sürprizler sunacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent