recent
Güncel Haberler

Apple Vision Pro İçin Özel YouTube Uygulaması Geliştiriliyor

Ana Sayfa
Apple Vision Pro İçin Özel YouTube Uygulaması Geliştiriliyor

Apple'ın 2015'ten bu yana yeni bir pazara ilk girişi merakla bekleniyordu! Vision Pro 2 Şubat'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde 3.500 $ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. İlk geri bildirimler, iyileştirilmesi gereken bazı alanlar olsa da, test edenlerin karma gerçeklik başlığının işletim sistemi olan visionOS'taki akış uygulamaları tarafından sağlanan video deneyiminin kalitesini övdüklerini gösteriyor. Daha fazla güncelleme ve iyileştirmenin yolda olduğunu düşünürsek, sırada ne olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz! Ancak, en iyi bilinen uygulamalardan bazıları hala yok.

YouTube, Google'ın 'yol haritasında' visionOS'ta

Netflix, YouTube ve Spotify yeni ürün için özel bir yazılım sağlamayacaklarını belirttiler! Bu durum, Apple'ın eğlence değerini vurguladığı cihazı daha az cazip hale getirebilir.

Ayrıca bu üç şirket, diğer birçok yazılım ürününde olduğu gibi iPad versiyonlarının visionOS üzerinde çalışmasına izin vermedi. Bu hizmetlere erişmek için kullanıcıların Safari'yi kullanması gerekiyor.

Ancak YouTube kararından geri dönmüş görünüyor. Google sözcüsü Jessica Gibby, The Verge'e gönderdiği bir e-postada visionOS için bir YouTube uygulamasının geliştirilmekte olduğunu duyurdu! Bu yeni uygulamanın ne gibi heyecan verici özellikler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin!

Apple Vision Pro İçin Özel YouTube Uygulaması Geliştiriliyor
Apple, visionOS ile yeni bir "uzamsal bilişim" deneyimi sunuyor. Apple

Her iki deve de fayda sağlayan bir girişim

"Vision Pro'yu yayınladığımız için çok heyecanlıyız! YouTube kullanıcılarının Safari'de harika bir deneyim yaşamasını sağlayacağız! Bu çok heyecan verici!" Grubun iPad uygulamasını güncellemeyi mi yoksa Apple'ın uzay bilişim teknolojisini kullanarak yeni bir platform mu oluşturmayı planladığından henüz emin değiliz, ancak öğrenmek için sabırsızlanıyoruz!

The Verge tarafından belirtildiği gibi, Vision Pro'da YouTube görüntülemeye olanak tanıyan Juno uygulamasının başarısı Google'ın kararını etkilemiş olabilir! Karma gerçeklik tabanlı bir deneyim sunmak her iki şirket için de son derece avantajlı olabilir! YouTube'un dünya çapında en yaygın kullanılan video uygulaması olduğu göz önüne alındığında, yeni format çok sayıda meraklı izleyicinin ilgisini çekecek ve aynı zamanda izleyicileri için benzersiz ve heyecan verici bir deneyim sağlayacaktır!


KaynakThe Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent