recent
Güncel Haberler

The Witcher Remake, Orijinalinden Büyük Bir Değişiklik Olabilir

Ana Sayfa
The Witcher Remake, Orijinalinden Büyük Bir Değişiklik Olabilir

Yakın zamanda duyurulan The Witcher Remake şimdiden pek çok soruyu gündeme getirdi. Bunlardan biri Geralt'ın kendisi ve sesi hakkında. Witcher oyuncusu konu hakkında konuştu.

The Witcher lisansı manşetlerde yer almaya devam ediyor. Henry Cavill'in Netflix dizisinden ayrılışı, The Witcher 3'ün PS5 ve Xbox serisi versiyonlarının gelişi ve dördüncü oyunla ilgili bazı haberler arasında nereye döneceğimizi bilemiyoruz. Orijinalden büyük bir değişiklik yapmak mümkün olduğundan, şimdi The Witcher Remake'in manşetlere çıkma zamanı.

[info] The Witcher 3, Yeni Nesil Güncelleme İçin Tarih Belli Oldu

The Witcher Remake için de farklı bir Geralt mı?

The Witcher lisansı, 2015 yılında Wild Hunt tarafından desteklendi ve var olduğu süre boyunca 60 milyondan fazla oyuncunun ilgisini çekti. Ancak pek çok kişi Geralt'ın video oyunlarındaki ilk maceralarını yaşamadı. CD Projekt RED, serinin katlanarak artan başarısını artırmak için Fool's Theory'ye emanet edilen The Witcher Remake'in geliştirildiğini duyurdu. Video oyununun Unreal Engine 5'e uyarlanmasının kökenlerini keşfetmemizi sağlayacak, hala gizemli bir proje. Hakkında çok az şey bilinmesine rağmen, hayranlar oyunun orijinalinden büyük bir değişiklik olacağından korkuyor.

Eurogamer tarafından The Witcher Remake hakkında soru sorulduğunda, Rivyalı Geralt'ın İngiliz seslendirme sanatçısı yeni diyalog satırları kaydetmek için son üç oyundaki rolünü yeniden canlandırmaya hevesliydi. Ancak CD Projekt RED henüz onunla iletişime geçmedi. "Benden diyaloğu yeniden kaydetmemi isteyecekler mi bilmiyorum ve The Witcher 1'deki diyaloğu olduğu gibi kullanıp kullanmayacaklarını bilmiyorum. Bilmiyorum. Telefon çalsa anında orada olurdum. Ama şu anda bu konuda en az sizin kadar bilgim var," dedi Doug Cockle.

Senaryoda değişiklik var mı?

Oyuncu için Unreal Engine 5'e geçiş birçok değişiklik anlamına gelecek. Bazı hayranlar Geralt'ın bir gecede değiştirileceğinden korkarken, bunun olma şansı zayıf. Sonunda, çoğu oyuncu The Witcher 3'e başladı ve oyunun oyuncu kadrosuna aşina oldu. Bu nedenle, Polonyalı stüdyonun büyük bir değişiklik yapmaya karar vermesi pek olası değil.

CD Projekt RED ise bu soruyu yanıtlamak için henüz çok erken olduğu söyleniyor. The Witcher Remake hala geliştirmenin ilk aşamalarında ve Epic Games'in yeni motor teknolojisi, ekiplerin daha da ileri gitmesine izin verebilir. Bu nedenle, senaryoda yeni görevler veya değişiklikler yapılması pek olası değildir. Başka bir deyişle, oyunun yeniden yazılması gerekebilir ve stüdyo bu noktayı netleştirene kadar oyuncuyla iletişime geçilmeyebilir. Devam edecek.


Kaynak: EuroGamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent