recent
Güncel Haberler

Xbox Cloud Gaming Daha Fazla Akıllı TV'ye Geliyor

Ana Sayfa
Xbox Cloud Gaming Daha Fazla Akıllı TV'ye Geliyor

Microsoft, hizmetini birkaç TV'ye daha sunarak bulut oyun stratejisini sürdürüyor. Ayrıca bu hafta yeni bir özellik kullanıma sunuluyor!

Amerikalı üretici, Xbox Cloud Gaming'in piyasaya sürülmesinden bu yana maksimum cihaz sayısına ulaşmaya çalışıyor. Geçen Haziran ayında, 2022'de piyasaya sürülen birkaç Samsung Smart TV, bulut üzerinden oyun oynamaya izin veren Xbox uygulamasını aldı. Bu, eğlenmek için artık bir oyun konsolu almanıza gerek olmadığı anlamına geliyor. Bugün Microsoft bir adım daha ileri gitmeye karar verdi.

Daha fazlası için

Redmond merkezli şirket, web sitesinde Xbox uygulamasının 2021'de belirli Samsung Smart TV'lerde kullanılabileceğini duyurdu. Bir kullanıcının oynaması gereken tek şey iyi bir internet bağlantısı, Game Pass Ultimate aboneliği ve bir kontrol cihazı. Microsoft ayrıca, kullanılan sürücüye titreşim desteği sağlama fırsatını da değerlendirdi. Bir Xbox kumandası veya hatta bir Sony DualSense olabilir.

Kısacası, Xbox Cloud Gaming, şüphesiz A Plague Tale: Requiem, Pentiment veya Halo: Infinite gibi yeni çıkan oyunları oynamanın en kolay ve en ucuz yoludur.


Kaynak: Xbox Wire


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent