recent
Güncel Haberler

The Witcher 3, Yeni Nesil Güncelleme İçin Tarih Belli Oldu

Ana Sayfa
The Witcher 3, Yeni Nesil Güncelleme İçin Tarih Belli Oldu

CD Projekt RED'in uzun zamandır beklenen bir başka güncellemesi olan The Witcher 3'ün ünlü yeni nesil güncellemesi için nihayet bir çıkış tarihi açıklandı.

Orijinal oyunun tüm sahipleri için ücretsiz olan bu oyun, Polonyalı stüdyonun başyapıtı haline getiren bir dizi iyileştirmenin yanı sıra PC, PS5 ve Xbox Series için 14 Aralık'ta piyasaya sürülecek.

The Witcher 3: New Hunt

Cyberpunk 2077 gibi, The Witcher 3'ün yeni nesil güncellemesi de merakla bekleniyordu. CD Projekt RED sonunda çıkış tarihini resmen açıkladı.

Geralt of Rivia, 14 Aralık'ta (yeniden) yola çıkmak isteyenleri bekliyor. PC'ye ve yeni nesil konsollara özel olan bu yeni sürümün ana odak noktası, elbette oyunu mümkün olan en iyi şekilde sunmak için en son teknolojileri kullanmaktır.

Işın izleme, PS5 ve Xbox Series SSD'den (ve varsa bilgisayardan) yararlanan optimize edilmiş yükleme süreleri ve diğer avantajlar gündemde. PS4, Xbox One ve Nintendo Switch sürümleri için kendi iyileştirmelerini vaat eden başka bir güncelleme de geliştirme aşamasındadır. CD Projekt RED, ikincisi için henüz bir çıkış tarihi belirlemedi.

Ücretsiz olacak

Polonya stüdyosu, önümüzdeki hafta resmi Twitch kanalında yapacağı yayında bizi The Witcher 3'ün bu yeni nesil versiyonu hakkında daha fazla bilgi almaya davet ediyor. Güncelleme, orijinal oyuna zaten sahip olanlar için ücretsiz olacak.

Oyunun düzensiz gelişiminin Cyberpunk 2077 ile aynı hıçkırıklara neden olmayacağını umuyoruz.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent