recent
Güncel Haberler

En İyi Xbox Oyun Kumandası Geri Dönüyor!

Ana Sayfa
En İyi Xbox Oyun Kumandası Geri Dönüyor!

Efsanevi Xbox 360 oyun kumandası, modern kumanda tasarımına hakim olmaya devam ediyor ve geri dönüyor.

Oyun aksesuarları üreticisi Hyperkin, 17. yıldönümünü kutlamak için PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için Xenon kod adlı efsane oyun kumandasının resmi bir kopyasını duyurdu.

Xbox 360 oyun kumandası 17. doğum günü için yeniden dirildi

17 yıl önce Xbox 360 ile birlikte tanıtılan Microsoft'un oyun kumandası, özellikle asimetrik çubukların desteklediği ergonomik tasarımı sayesinde bir referans haline geldi. Gerçek bir referans haline gelen ve daha modern modellere ilham vermeye devam eden bir kontrolör.

Hyperkin, bu ünlü kumandası resmi lisans aracılığıyla beyaz, siyah, pembe ve kırmızı renklerde "Xenon" adlı modernleştirilmiş bir kopyada geri getirecek. Üretici, kontrol cihazını çıkarılabilir bir USB-C kablosu ve 3,5 mm jak ile güncelleme fırsatını değerlendirecektir. Ne yazık ki, kablosuz işlev dahil edilmeyecektir.

Windows 10 ve 11 PC'lerin yanı sıra Xbox One ve Serisi konsollarla da uyumlu olan bu cihaz, Microsoft'un en yeni kontrol cihazlarında bulunan tanıdık Başlat, İzle ve Paylaş düğmelerine de sahip olacak.

Hyperkin, ikonik kontrol cihazının bu yeniden düzenlenmiş versiyonu için şu an için bir fiyat veya çıkış tarihi açıklamadı. 


KaynakHyperkin

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent