recent
Güncel Haberler

Valorant'ın Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı

Ana Sayfa
Valorant, Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı

Riot Games'in Türkiye'de severek oynandığı FPS oyunu Valorant'ın yeni gelecek ajanın görüntüsü resmi olarak paylaşıldı.

Yeni bir Valorant ajanı olan Fade, 18 Nisan Pazartesi günü Riot Games tarafından duyuruldu. 

İlk aşamalarda kod adının Bounty Hunter olduğunu biliyorduk. Ve son zamanlarda oyundaki adının Fade olduğunu öğrendik. Ama şimdi oyun içinde nasıl görüneceğine bir göz atalım.

#info# En Yeni Valorant Türk Ajanı Fade Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

Fade, bir sonraki bölümde Valorant'a varacak olan bir Türk ajan oyuncusu olacak. Sonunda Sova ile rekabet edeceği söyleniyor, ki bu oldukça imkansız görünüyor. Sova, en yüksek ödeme yüzdesine sahip brokerlerden biri olma eğiliminde. Yakın zamanda Fade'in yeteneklerini kontrol etme şansımız oldu, bu da gelecekte tehlikeli bir ajan olacağını gösteriyor.

Valorant, Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı
© Riot Games

Valorant Bölüm 4 Kısım 3, oyunun izleyicileri için yeni bir ajanı sunacak. Daha önce bildirildiği gibi,  Türk ajan "Fade" Valorant'ın benzersiz kadrosuna en son eklenen ajan olacak.

Valorant Protocol'ün Ajan 20'si Fade, Sova, Skye, KAY/O ve Breach'in kadrosuna katılarak öncü rolünü üstlenecek.

Bu yazıda tahmin ettiğimiz gibi, Riot Games, Fade'in VALORANT Şampiyonlar Turu'na katılmaya hak kazanması için her şeyi hazırladı. Reykjavik Masters turnuvası büyük finaline yaklaşırken, şirket İzlanda'yı Türk ödül avcısı için ilk hedef haline getirmeyi hedefliyor. Bu aynı zamanda Sova'nın ayak izlerini takip eden bir öncü karakteri olacak.

Valorant, Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı
© Riot Games

Fade'in büyük oyunu ve vizyona girmesi 24 Nisan'da gerçekleşecek. Geliştiricilerle yapılan bir röportaj da dahil olmak üzere, VALORANT'ın yeni temsilcisini oluşturan her şey hakkında birçok ayrıntı olacak. Bu, 2022'ye denk gelen ilk uluslararası e-spor etkinliği olan Reykjavik VCT Masters'ın büyük finalleriyle paralellik gösteriyor. İki takım taç için yarışacak ve yılın ilk yarışmasında kendilerini en iyi ilan edecekler.

VALORANT FADE YETENEKLERİ

Ecel (C)

Bir Ecel KUŞAN. Ecel'i düz bir hatta ileriye yollamak için ateş et. Ecel, koni şeklindeki görüş alanında bulunan herhangi bir düşmana veya düşmanın bıraktığı ize kilitlenip hedefinin peşine takılır ve yakalarsa hedefin görüşünü kısıtlar. Ecel'i nişangâhının baktığı yöne doğru ilerletmek için ateş etme düğmesine basılı tut. 

Mıhla (Q

Bir saf korku yumağı kuşan. Fırlatmak için ateş et. Yumak belli bir süre sonra yere iner. Yumak yere çarptığında açılarak yakındaki düşmanları oldukları yere sabitler. Sabitlenmiş düşmanlar sağır olur ve çürüme hasarı almaya başlar. Yumağı yere erken indirmek için tekrar kullan.

Musallat (E)

Musallat olan bir gözcü kuşan. Fırlatmak için ateş et. Gözcü belli bir süre sonra yere iner. Gözcü yere indiğinde etkinleşerek görüş menzili içinde kalan düşmanları açığa çıkarır ve hepsine dehşet izi uygular. Düşmanlar gözcüyü yok edebilir. Gözcüyü yere erken indirmek için tekrar kullan.

Gece Karanlığı (X)

Korkunun gücünü KUŞAN. Duvarların içinden geçebilen bir kâbus enerjisi göndermek için ateş et. Bu enerji rakibe doğru giden bir iz oluşturmanın yanında rakibi sağır eder ve çürüme uygular.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent