recent
Güncel Haberler

Horizon Forbidden West (Şaşırtıcı Olmayan Bir Şekilde) Bir Devam Oyunu Geliyor

Ana Sayfa
Horizon Forbidden West (Şaşırtıcı Olmayan Bir Şekilde) Bir Devam Oyunu Geliyor

Geçtiğimiz Şubat ayında PlayStation konsollarına çıkan Horizon Forbidden West,  dünya çapında birçok oyuncunun yanı sıra basını da fethetti... Ve Aloy insanları mutlu etmekten vazgeçmedi.

Horizon destanının birinci ve ikinci yapıtı arasında beş uzun yıl beklemek zorunda kaldık. Ancak hayranların bitmek bilmeyen bekleyişi, Forbidden West'nin bu mükemmel devamı ile ödüllendirilmiş olacak. Çok fazla konuşmadan (ama küçük spoilerdan sakının!), oyunun sonunun Aloy destanını bitirmek için gelmediğini vurgulayabiliriz. Uçurumda biten macera, üçüncü bölümü umut edenler çok…

Aloy geri dönecek!

Horizon Forbidden West yaratıcı yönetmeni Mathijs de Jonge, VG247 ile yaptığı bir röportajda oyunun sonunu tartışırken fazla ileri gitmedi. "bu oyun başka bir büyük uçurumda sona eriyor., ancak bir sonraki oyun için yine bazı şeyler hazırlıyoruz.” Kısacası Guerrilla Games'in Horizon 3'ün temellerini şimdiden attığını doğrulayan bir açıklama.

Lisansın başarısı göz önüne alındığında, Sony'nin bir devam oyunu geliştirmeye yeşil ışık yakacağı (henüz değilse de) güvenli bir bahis. Ancak bu arada, franchise Horizon Call of the Mountain adlı bir yan ürünle geri dönüyor. Bu sanal gerçeklik çalışması PlayStation VR2'de yayınlanacak.



Kaynak: Gamespot

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent