recent
Güncel Haberler

En Yeni Valorant Türk Ajanı Fade Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

Ana Sayfa
En Yeni Valorant Türk Ajanı Fade Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

Valorant hayranları nihayet haftalardır alay konusu olan ürkütücü yeni Türk ajan Fade'e ilk resmi görüntüsünü sonunda gördü.

Yeni ajanımızın oynanış videosu ilk çıktığında Get4Games TV YouTube kanalında olacacktır. Takip edip abone olmayı unutmayın.

Fade, ilk olarak DRX ve ZETA DIVISION'ın birkaç gün önce 2022 VCT Masters Reykjavik'in alt turunda karşılaşmasından önce gösterildi. Hayranlar, yeni yeteneklere veya oynanışına resmi bir bakış atmasa da, etkinliğin büyük finalleri sırasında 24 Nisan'da yeni bir sinematik fragman yayınlanacak.

#info# Valorant'ın Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı

Geçen hafta, hayranlara karakterin diğer karakterlerle nasıl etkileşime gireceğine dair bir fikir vermek için sosyal medyada diğer ajanları terörize eden Fade'in küçük görüntüleri yayınlandı. Fade'in yetenekleri resmi olarak açıklanmadı, ancak diğer ajanları önemli ölçüde engelleyebileceği açık.

Fade, Mart ayında State of the Agents blogunda bir başlangıç ​​olarak resmen onaylandı ve yeteneklerinin "düşmanları avlarken samimi bir his" içereceği açıklandı. Patch 4.07 ayrıca Atış Poligonuna, Fade'i yakalayan ekibin geri kalanının ses kaydı da dahil olmak üzere birkaç yeni bilgi  ekledi. Oyuncular, Brimstone'un ofisinin yakınındaki bodrum katında hapishane hücresini bile bulabilir ve ofisine girdiğinzde, ekranı karartan ürkütücü bir debuff'ın oluşmasına neden oluyor.

Fade'in 26 Nisan'da yayınlanacak olan üçüncü perdede görünmesi bekleniyor. Hayranlar, bir sonraki menajere bir kez daha bakmak için 24 Nisan Pazar günü Reykjavik Masters Büyük Finalini izleyebilirler.

Yeni Ajanımızın Muhtemel Yetenekleri

En Yeni Valorant Türk Ajanı Fade Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey
© Riot Games

Ele Geçir (Q)

En fazla 1,5 saniye havada kalacak bir Küre Donatın ve Ateşleyin ve ardından yere çarpın. Küre yere çarptığında, yarıçap içindeki düşmanlar bağlanır ve hasar alır ve sağır olur.

Musallat (E)

Havada kalacak ve sonra yere çarpacak bir Küre Donatın ve Ateşleyin. Sonra tekrar havaya gidecek ve bir göze dönüşecek. Düşmanlar gözle görülürse ortaya çıkarlar ve bir iz debuff'ı uygulanır.

Avcı (C)

İzleri takip edebilen VEYA farenizi hareket ettirerek kontrol edilebilen bir yaratık gönderin. Bir düşmana ulaştıklarında, 3s boyunca Yakın görüşlü olurlar. İz başına sadece 1 Yaratık.

Gece Düşmesi (X)

Bir karanlık sis dalgası gönderin. Sis bir rakibe çarparsa, Sağır olur, İzlenir ve Çürür.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent