recent
Güncel Haberler

Valorant Sızıntıları, Yeni Ajan, Yeni Savaş Bileti, RGX 2.0 ve Daha Fazlası

Ana Sayfa
Valorant Sızıntıları, Yeni Ajan, Yeni Savaş Bileti, RGX 2.0 ve Daha Fazlası

Riot Games'in Türkiye'de severek oynandığı FPS oyunu Valorant'ın yeni gelecek ajanı Türk olacağı bilgisi ortaya çıktı.

League of Legends sevgiyle ve bazen de sevilerek oynanmaya devam ederken, Riot Games çıkardığı tüm oyunlara popüler oyunu kadar değer veriyor. FPS oyunlarının patlaması sırasında Riot Games'ten bir yenisi daha geldi ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan Valorant oyunuyla büyük ilgi gördü.

#info# Valorant, Yeni Türk Ajanın Görüntüsü Resmi Olarak Paylaşıldı

Valorant'ta olduğu gibi oynadığınız karakterlerin (ajanların) her birinin farklı özelliklere sahip olması oyunu daha eğlenceli kılıyor. Yeni ajanların gelmesiyle oyun, heyecanını hiç kaybetmeyen bir dünyaya dönüşüyor. Tıpkı League of Legends'ta olduğu gibi Valorant da şu anda birçok kullanıcı tarafından beğeniliyor. Ayrıca sık sık yeni karakterler ekleniyor. Valorant'a gelen yeni ajan şimdiden büyük heyecan yarattı.

4. Bölüm Kısım 3 için RGX 2.0, Yeni Türk Ajan, Battle Pass ve daha fazlasını içeren tüm güncellemeler ve Valorant sızıntıları bu makalede okuyabileceksiniz.

Valorant 4. Bölüm Kısım 3 çıkış tarihi yaklaştıkça, rekabetçi nişancı oyununun hayranları, 3. Perde güncellemesiyle birlikte Valorant kadrosuna gelecek olan Ajan ile tanışmayı dört gözle bekliyor.

4. Bölüm Kısım 3, bundan 2 hafta sonra yayınlanacak ve işte göreceğimiz tüm güncellemeler veya yamalar.

Yeni Türk Ajanın Takma Adı ''FADE'' 

Yapılan son sızıntılara göre, yeni Valorant Yeni Türk Ajanın takma 'Fade' adını alacak.

Riot Games, bir süredir yeni Valorant ajanıyla dalga geçiyor. Hayranlar, Riot'un resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir dizi kısa video aracılığıyla  yeni Türk ajanımız Fade'in nasıl görüneceği hakkında kabaca bir fikir edenibiliyorlar.

Yeni Ajanın çıkış tarihi

Riot Games, çıkış tarihini henüz kamuya açıklamadı. 4. Bölüm Kısım 3 25 Nisan'da sona ermesi bekleniyor

Yeni Ajanımız Fade hakkında bilinenler

  • Menşei: Türkiye
  • Kod adı: BountyHunter
  • Takma Adı: Fade 
  • Tür: Radyant
  • Cinsiyet: Kadın
  • Rol: Öncü
  • Üyelik: VALORANT Protokolü

Ne yazık ki, Fade'in gerçek oynanış görüntüleri henüz ortaya çıkmadı. Yeni Valorant Ajanın masaya ne getireceğini öğrenmek için hayranların birkaç gün daha beklemesi gerekecek.

RGX 2.0 koleksiyonu geliyor

ValorLeaks Twitter hesabı da dahil olmak üzere güvenilir kaynaklara göre, Valorant'a yeni bir RGX 11z Pro koleksiyonu geliyor. Phantom ve Operator, bu yeni RGX koleksiyonundaki en popüler Valorant silahları ile gelecek.

Ayrıca RGX 11z Pro 2 paketiyle birlikte gelen, orijinal koleksiyondan tamamen farklı bir katana benzeri yeni bir kelebek bıçağı olacak.

Valorant Türk ajanı Fade ve RGX 11z Pro 2 Skin Bundle'ın 27 Nisan 2022'de yayınlanacak olan 4. Bölüm Kısım 3 güncellemesinin yanı sıra canlı sunuculara tanıtılması planlanıyor.

Battle Pass

Valorleaks, yaklaşmakta olan 4. Bölüm Kısım 3 Battle Pass'ı açıklayan birkaç satırlık metin yayınladı. Tweet'e göre yeni Battle Pass, sedefli, sibernetik ve taktik odaklı görünümlerin yanı sıra diğer göz alıcı kozmetik ürünlerini içerecek. 

Ancak şu anda Valorant'ın yeni ajanı "Fade" veya Battle Pass sızıntılarını destekleyecek ekran görüntüleri, videolar veya başka araçlar gibi bir kanıt yok. Bu nedenle oyuncuların 4. Bölüm Kısım 3 için yapılan güncelleme duyurularına dikkat etmesi gerekiyor.

Battle Pass çıkış tarihi

2. Kısım 25 Nisan'da sona erecek ve 3. Kısım 26 Nisan'da yeni bir Savaş Bileti ile birlikte sunulacak.


Kaynak: Twitter/2

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent