recent
Güncel Haberler

The Last of Us: Remake, PS5 İçin Bu Yıl Mı Çıkacak?

Ana Sayfa
The Last of Us: Remake, PS5 İçin Bu Yıl Mı Çıkacak?

Sadece iki oyunda The Last of Us, PlayStation'ın ikonik destanlarından biri haline geldi. Ve geçmişte daha önce de belirttiğimiz gibi, Naughty Dog serisi etrafında birkaç proje geliştiriliyor.

Bahsedilen oyunlar arasında çok oyunculu deneyime odaklanan bir oyun ve The Last of Us Part II'nin Director's Cut versiyonu bulunuyor.Resmi olarak hiçbir şey açıklanmadıysa, son aylarda duyulan söylentiler şüpheye pek yer bırakmıyor. Ancak, üçüncü bir projenin de geliştirilmekte olduğu bildiriliyor. Bu, ilk The Last of Us'ın yeniden yapımının ortaya çıktığı zamandır.

Geçen Ocak ayında, içeriden Tom Henderson, 2022'nin ikinci yarısında bu The Last of Us Remake'in olası bir lansmanından bahsetti. Belirli bir Robert Morrison'ın Twitter'daki ifadelerini deşifre edersek doğru olabilecek bir tez. Bir dizi tweet'te (silindikten sonra), asıl ilgili taraf PlayStation'ın bu yıl piyasaya sürülecek “birkaç büyük oyunu” olduğunu ilan ediyor.

Morrison'ın PlayStation'da animatör olarak görev yaptığı için iyi bilgilendirilmesi gerektiği söylenmelidir. En az üç yıldır üzerinde çalıştığı bir projeye atıfta bulunurken, bunun God of War Ragnarok olmadığını da sözlerine ekledi. LinkedIn profiline göre Morrison, birçok kaynağın The Last of Us'ın yeniden çevrimi üzerinde çalıştığını söylediği bir PlayStation stüdyosu olan Visual Arts'ta çalışıyor. Biraz sabır olsa da... Yine de biraz sabır…


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent