recent
Güncel Haberler

Naughty Dog Yeni Bir Uncharted Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Ana Sayfa
Naughty Dog Yeni Bir Uncharted Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Naughty Dog, Uncharted 4'ün son çalışması olacağını ilk olarak duyurduğunda, kapı artık tamamen kapalı değildi ve California stüdyosundan yapılan bir açıklama, hayranlara yeniden umut veriyor.

Geçen Ocak ayında, Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın lansmanından kısa bir süre sonra, Naughty Dog yaratıcı yönetmeni Shaun Escayg şimdiden şüpheleri artırdı. Hatta olası yeni bir oyunla ilgili "asla asla deme" diyerek destana olan sevgisinin altını çizdi. Stüdyo The Last of Us etrafında dönen projeleriyle zaten meşgul olduğundan, bu sevgili Nathan Drake çok uzakta olmayabilir.

Gerçek bir beşinci maceraya doğru mu?

Böylece, Naughty Dog'a yeni gelen yeni bir işe alım görevlisi olan Christina-Marie Drake McBrearty, sosyal ağ LinkedIn'de garip bir mesaj yayınladı. "Yalnızca yeni başlıklar üzerinde değil, aynı zamanda [onun dediği, editörün notu] Uncharted mirası üzerinde çalışacak geleceğin ekiplerini oluşturmak için her düzeyde yetenek [...] aradığını söylüyor. Bu ifadeyle McBrearty, stüdyonun yeni bir Uncharted üzerinde çalışabileceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Naughty Dog'un varsayımsal bir Uncharted 5'inin kağıt üzerinde baştan çıkaracak bir şeyi varsa, bu aynı zamanda işe alan kişi tarafından kullanılan biraz riskli bir ifade olabilir. Kısacası bu hikayenin sonunu öğrenmek için daha resmi bir konuşmayı beklememiz gerekecek.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent