recent
Güncel Haberler

Rockstar Games Sonunda GTA 6 Hakkında Konuşuyor, Geliyor!

Ana Sayfa
Rockstar Games Sonunda GTA 6 Hakkında Konuşuyor, Geliyor

Bu duyuru bekleniyordu ve bilgi sonunda 4 Şubat Cuma günü düştü. Rockstar Games, franchise'ın yakın geleceğini değerlendirirken Grand Theft Auto destanının bir sonraki oyunu tartıştı.

Ve her şey gelecek ay ikonik GTA V'nin yeni nesil konsollara dönüşüyle ​​başlayacak.

Los Santos'a başka bir gezi

Yıldızlı firma, web sitesinde uzun bir makale yayınladı. Stüdyo nihayet favori lisansının geleceğine ışık tutuyor. Ancak net bilgilere geçmeden önce, Grand Theft Auto V'ye geri dönmenin zamanı geldi. Rockstar Games, PS5 ve Xbox Series X/S sürümlerinin 15 Mart 2022'de piyasaya çıkacağını doğruluyor. Dolayısıyla ufukta herhangi bir rapor yok… GTA Online da bu tarihin bir parçası olacak ve hatta Sony konsolunda üç ay boyunca ücretsiz olacak.

#info# GTA V: Yeni Nesil Sürümleri Beklerken Oyun Game Boy'da Çalıştırıldı

Bu sürüm, 4K çözünürlük veya 60 FPS'ye kadar kare hızı gibi birçok iyileştirme içerecek. Dokular daha ayrıntılı olacak, görüntü mesafesi daha büyük olacak ve ışın izleme görünecek. Programda 3D ses, kısaltılmış yükleme süreleri ve aynı zamanda dokunsal geri bildirim (PS5'te) olacak. GTA V'in PS4 ve Xbox One sürümlerinden ve GTA Online'dan yapılan kayıtlar aktarılabilir.

altıncıyı geçelim

Özellikle dikkatimizi çeken bilgi, Rockstar Games'in devam oyununa odaklanmış olması… Çünkü stüdyo, GTA 6'nın şu anda tam olarak geliştirilmekte olduğunu açıkça doğruluyor.

“GTA V'in eşi benzeri olmayan uzun ömürlülüğüyle, çoğunuzun bize Grand Theft Auto serisi için yeni bir oyun hakkında soru sorduğunu biliyoruz. Üstlendiğimiz her yeni projeyle amacımız her zaman daha önce yaptığımızın önemli ölçüde ötesine geçmek ve bir sonraki Grand Theft Auto'nun aktif gelişiminin devam ettiğini teyit etmekten memnuniyet duyuyoruz."

Dolayısıyla Grand Theft Auto 6'nın lansmanı düşündüğümüzden daha yakın olabilir. Rockstar, oyunla ilgili ilk somut bilgileri paylaşmak için sabırsızlandığını da söylüyor. Hala biraz sabır!


Kaynak: Rockstar Games

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent