recent
Güncel Haberler

Ghostwire: Tokyo Sonunda Çıkış Tarihi Onayladı

Ana Sayfa
Ghostwire: Tokyo Sonunda Çıkış Tarihi Onayladı

Sızıntılar son günlerde çoğaldı ve PlayStation bunları doğrulamak için söz aldı. Ghostwire: Tokyo Mart ayında çıkacak ve Japon üretici bizi özel bir etkinliğe davet ediyor.

Ghostwire: Tokyo'nun yakında piyasaya sürülmesi özel bir şey olacak.. Gerçekten de, muhtemelen Bethesda Softworks tarafından yayınlanan ve bir Sony konsolunda piyasaya sürülen son oyun olacak. Amerikalı yayıncı artık Microsoft'a ait, ancak oyun Tango Gameworks tarafından tasarlanan münhasırlık sözleşmesi PS5 için hala geçerli.

Tokyo çok yakında kapılarını bize açacak

Ghostwire: Tokyo'nun 24 Mart'ta geleceğini duyuran söylentiler sadece bir gün yanlış çıktı. Böylece aksiyon/macera odaklı FPS nihayet 25 Mart 2022'de PS5 ve PC'ye inecek. PlayStation, YouTube'daki haberi doğruladı. Ayrıca oyun, 3 Şubat Perşembe günü saat 23:00'te yapılacak küçük bir sunuma hak kazanacak. Canlı yayın, bu makalenin aşağında video aracılığıyla takip edilecek.

Ön siparişler hemen başlatılacak ve alıcılar satın almalarının ardından bonus içerik alacaklar. Ghostwire: Tokyo, ilk duyurusundan bu yana çok az şey gösterdi, bu hafta biraz oyun izleme fırsatı bulduğumuzdan şüphe duyacağız.


Kaynak: PlayStation

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent