recent
Güncel Haberler

Sifu Fiziksel Sürümü Gösterildi ve Kısa Bir Film Sunuyor

Ana Sayfa
Sifu Fiziksel Sürümü Gösterildi ve Kısa Bir Film Sunuyor

Sloclap'ın merak uyandıran dövüş oyunu Sifu'nun yaklaşımıyla Fransız stüdyo, YouTube kanalında canlı-aksiyon kısa film uyarlaması yayınladı ve Microids, özellikle fiziksel versiyonunu Twitter üzerinden paylaştı.

Bir hatırlatma olarak, oyunun 8 Şubat'ta PC, PS4 ve PS5'te dijital versiyonda çıkması bekleniyor. Fiziksel sürüm 3 Mayıs'ta ön sipariş edilebilir, ancak onu elde etmek için savaşmanız gerekecek. Bu arada, bu makalenin altında yer alan muhteşem canlı aksiyon kısa filmine hayran kalarak bazı teknikleri öğrenebilirsiniz!

Sifu çıkmadan önce yumruklarını konuşturdu

Sifu'nun bir video oyunu versiyonunda bir dövüş sanatları filminin özü olduğunu ustaca göstermek için Sloclap, bu gerçekten ilgi çekici oyunun canlı aksiyon uyarlamasını yönetmek için alanında uzman Christopher Clark Cowan ile birlikte çalıştı.

Sifu'nun bükülmesinin, Hong Kong sinemasının kesinlikle inkar etmeyeceği dövüşlerde her yere yığıldığında karakterimizin yaşlanması olduğunu unutmayın. Ancak, karakterimiz yaşlandıkça, bizi daha önce yere seren rakiplere karşı el ele tutuşma bilgeliği de kazanıyoruz.

Oyunun dijital versiyonunun 8 Şubat'ta çıkması beklenirken, zorlu dövüş sanatları hayranları kendilerini Vengeance Edition adlı fiziksel versiyonla şımartmak isteyebilirler. 3 Mayıs'ta bekleniyor. Microids ayrıca bir fragman aracılığıyla tüm savaş ihtişamıyla tanıttı.

Bu fiziksel sürümde kutulu oyuna ek olarak bir çelik kitap, "The Art of Sifu" adlı bir sanat kitabı, üç litografi ve oyunun CD formatındaki resmi müzikleri de yer alacak.


Kaynak: YouTube, Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent