recent
Güncel Haberler

GTA V: Yeni Nesil Sürümleri Beklerken Oyun Game Boy'da Çalıştırıldı

Ana Sayfa
GTA V: Yeni Nesil Sürümleri Beklerken Oyun Game Boy'da Çalıştırıldı

Aksiyon-macera anıtının PS5 ve Xbox Series X/S'deki Grand Theft Auto V adlı başka bir versiyonunu beklerken, oyunu Game Boy'da çalıştırmanın mümkün olduğunu bilmenizi istiyoruz.

Bu başarı, aşağıdaki kaynakta alıntılanan, başkalarının da aynı şeyi kendi blogu there.oughta.be'de takip edebilmesi için çalışmalarını paylaşan bir kod dehası olan Sebastian Staacks tarafından elde edildi.

Tersine mühendislik

Bu şaşırtıcı sonucu elde etmek için Sebastian Staacks, Game Boy'a Wi-Fi bağlantısı sunmak için birkaç hafta önce küçük konsoldaki bir kartuşta ince ayar yaptı. Daha da ileri gidebileceğine inanan adam, portatif konsolun saygıdeğer ekranının tüm görkeminde, 20 fps'de oyunları yayınlayabilmesi için kartuşu programlamayı yaptı.

Bu yüzden fikir, PC'de bir oyun başlatmak ve Wi-Fi kartuşu aracılığıyla orijinal Game Boy'a aktarmak. Kağıt üzerinde basit bir işlem, ancak son derece teknik ve aşırı tamirci tarafından blogunda veya video aracılığıyla ayrıntılı olarak açıklandı.

Sebastian Staacks elbette burada durmadı ve Game Boy'da mümkün olduğunca çalışan diğer oyunları da söz konusu videoda sunuyor. Her iki durumda da, efsanevi FPS franchise DOOM'dan farklı oyunları hamilelik testinde veya bağlı bir buzdolabında çalıştırmayı başaranların hayran kalması gerçek bir başarı.


Kaynakthere.oughta.be

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent