recent
Güncel Haberler

PS Now: GTA İle Birlikte Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

Ana Sayfa
PS Now: GTA İle Birlikte Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus ve PS Now'ı birleştirerek Xbox Game Pass ile rekabet etmesi beklenen PlayStation teklifi "Spartacus" Projesi hakkında söylentiler arttıkça, Sony kampanyasını sürdürüyor.

Şubat ayı ücretsiz PS Plus oyunlarını tanıttıktan sonra, GTA'nın ön planda olduğu PlayStation Now kataloğunu şişirecek olanlar için sıra geldi.

#info# Sony, Xbox Game Pass İle Rekabet Edebilmek İçin Yeni Bir Hizmet Sunacak

İşte Şubat 2022 için PS Now oyunları

Ocak 2022'den daha az zengin bir ay olacak. Mortal Kombat 11 veya Final Fantasy XII: The Zodiac Edge gibi büyük oyunlara yüksek bir notla başlamak için bahis yaptıktan sonra Sony, hızını yavaşlatıyor. Bu sefer PlayStation Now kataloğunu genişletecek altı değil, yalnızca dört oyun olacak.

1 Şubat'tan itibaren hizmete abone olanlar, Bulut üzerinden konsollarda (PS5, PS4) ve PC'de şu adresten indirebilir veya oynayabilir:

Little Big Workshop, 

Through the Darkest of Times

Death Squared

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition

Oyuncuların PS Now'a ayda 5,99 dolara abone olabileceğini veya hatta 24,99 dolar üç aylık formülü veya 59,99 dolarlık yıllık formülü uygulayabileceğini unutmayın. Son zamanlarda Sony, muhtemelen PlayStation Now'ı kullanması gereken yeni PS Plus teklifinin gelişine hazırlanmak için bazı ülkelerde kartları satıştan çekti.


Kaynak: PlayStation

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent