recent
Güncel Haberler

PlayStation Oyuncuları Artık PSN ve Discord Hesaplarını Bağlayabilecek

Ana Sayfa
PlayStation Oyuncuları Artık PSN ve Discord Hesaplarını Bağlayabilecek

İki marka arasındaki ortaklık zaten Mayıs 2021'de duyurulmuştu ve şimdi şekilleniyor. Gerçekten de PlayStation oyuncuları artık PSN hesaplarını Discord hesaplarına bağlayabiliyor.

Sony Interactive Entertainment için haftaya yoğun bir başlangıç. Bu Pazartesi, Japon üretici, Bungie'nin 3.6 milyar dolara devralınmasını özellikle resmileştirdi. Video oyun endüstrisinde yeni (küçük) bir çalkantı… Ancak Japon markası, Discord ile yakınlaşmasının ana hatlarını artık bildiğimiz için burada durmadı.

Güzel bir arkadaşlığın başlangıcı mı?

Şu anda PlayStation konsollarında bir Discord uygulamasının varsayımsal olarak piyasaya sürülmesi gündemde değil. Şimdilik, PSN ve Discord hesaplarını bağlama olasılığı ile yetinmek zorundayız. Anlık mesajlaşma etkinliklerinde PS4 veya PS5'te başlatılan oyunun adını görüntülemenizi sağlayan bir özellik. Kullanıcı ayrıca PlayStation Network ID'sini Discord'da herkese açık bir şekilde ifşa edebilir.

PlayStation Oyuncuları Artık PSN ve Discord Hesaplarını Bağlayabilecek

Bu yeni özelliklere erişmek için Discord'u başlatın, "Kullanıcı ayarları"na, ardından "Bağlantılar"a gidin ve PlayStation logosuna tıklayın (yukarıya bakın). Kimlik bilgilerinizi girin ve işte!


Kaynak: Discord

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent