recent
Güncel Haberler

Sony, Xbox Game Pass İle Rekabet Edebilmek İçin Yeni Bir Hizmet Sunacak

Ana Sayfa
Sony, Xbox Game Pass İle Rekabet Edebilmek İçin Yeni Bir Hizmet Sunacak

İşte bu haftayı güzel bir şekilde bitirmek için çok büyük bir söylenti ortaya atıldı! Oldukça sağlam kaynaklara göre PlayStation, Xbox Game Pass hegemonyasına karşı koymak için yeni bir abonelik hizmeti üzerinde çalışıyor.

Az önce sızan ilk detaylar birçok oyuncuyu heyecanlandırıyor.

18 milyondan fazla abonesiyle Xbox Game Pass, baştan çıkarıcı teklifler ve her zamankinden daha etkileyici içerikle rekabeti kelimenin tam anlamıyla alt üst etti. Ve Sony, PlayStation Now'ın politikasını gözden geçirerek oyundan çıkmaya çalıştıysa da Japon üretici bir türlü yetişemedi. Ama bu yakında değişebilir..

İlk katman yalnızca şu anda PlayStation Plus'ta sunulan avantajları içermelidir. Buna ücretsiz oyunlar, çevrimiçi oynama ve tasarrufları buluta gönderme yeteneği dahildir. İkinci formül, istendiğinde oynanabilecek bir PS4 ve PS5 oyunları kataloğu ekleyecektir. Üçüncüsü ise yukarıda bahsedilen bonusların yanı sıra özel demoları, akışta oynama ve önceki nesillerin oyunlarını (PS1, PS2, PS3 ve PSP) bir araya getirecek.

Sony şu an için Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere yanıt vermek istemiyor. Hizmet, 2022 baharı kadar erken bir tarihte başlatılabilir.


KaynakBloomberg

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent