recent
Güncel Haberler

Naughty Dog Birkaç PS5 Projesinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Naughty Dog Birkaç PS5 Projesinde Çalışıyor

CES 2022, Sony'nin oyun bölümü için önemli bir olaydı. Japon firma, VR kulaklığı için Horizon Call of the Mountain'ı duyururken PlayStation VR2'nin özelliklerini gerçekten ayrıntılı olarak açıkladı. Ama hepsi bu değil…

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından beğenilen The Last of Us Part II'nin ardından, Naughty Dog bir kez daha sırada bekleniyor. Şu an için Kaliforniyalı stüdyo PS5 nesli için planlarından hiçbirini açıklamamıştı. En azından bu hafta CES'e kadar durum böyleydi. Maalesef sabırlı olmamız gerekecek.

Böylece, Naughty Dog'un eş başkanı Neil Druckmann, küçük bir kliple kendini kısaca ifade etti. Uncharted filminin yanı sıra HBO dizisi The Last of Us için de çok hevesli olduğunu söylüyor. Oyunlarla ilgili olarak Amerikan firması, geliştirilmekte olan birkaç projesi olduğunu açıkladı. 

Son aylarda yine de birkaç ipucu bize ulaştı. Örneğin, Naughty Dog'un The Last of Us evreninde çok oyunculu bir oyun üzerinde çalıştığı neredeyse kesin. Ayrıca stüdyo, Ellie ve Joel'in ilk maceralarının yeniden çevrimi üzerinde çalışabilecek.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent