recent
Güncel Haberler

PS5 İçin Yeni Horizon VR Oyunu Duyuruldu

Ana Sayfa
PS5 İçin Yeni Horizon VR Oyunu Duyuruldu

CES 2022'de Sony, PlayStation VR2 için planlarını açıkladı. Japon üretici aynı zamanda tamamen bir sonraki sanal gerçeklik başlığına adanan bir oyundaki perdeyi kaldırdı. Bu, Horizon Call of the Mountain.

Birçok oyuncu Aloy'un 18 Şubat'ta Horizon Forbidden West'e dönüşünü hevesle bekliyor. Ancak Guerrilla Games yalnızca bu ikinci oyun üzerinde çalışmıyor.. Gerçekten de Hollandalı stüdyo, Horizon Call of the Mountain adlı yepyeni bir deneyim yaratmak için Eylül 2021'de Sony tarafından satın alınan bir stüdyo olan Firesprite ile güçlerini birleştirdi.

PlayStation VR2 için özel olarak tasarlanan bu yeni Horizon, bilinmeyen bir karakterin gözünden yaşayacağımız yeni bir hikaye anlatacak. Bu nedenle Aloy, kahraman olmayacak, ancak o ve destandaki diğer karakterler küçük bir görünüme kavuşacak. Basın bülteninde Guerrilla Games, sürükleyiciliği geliştirmek için yeni PS VR2 Sense denetleyicilerini kullanırken "görkemli görseller" ile "benzersiz bir deneyim" yaratmak istediğini açıklıyor.

Şimdilik bu yetersiz bilgiyle yetinmek zorunda kalacağız. Sony'nin yayınladığı fragman da oynanış kliplerinde pek cömert değil. Yine de biraz sabır..


Kaynak: PS Blog
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent