recent
Güncel Haberler

Rainbow Six Extraction, Piyasaya Sürüldükten Sonra Game Pass'e Katılacak

Ana Sayfa
Rainbow Six Extraction, Piyasaya Sürüldükten Sonra Game Pass'e Katılacak

Ubisoft ve Microsoft'un herkesi şaşırtan bir şekilde, Rainbow Six Siege'den alınan ortak FPS oyunu Rainbow Six Extraction'ın piyasaya çıkar çıkmaz PC ve konsol Game Pass'e katılması için bir araya getirecek.

Ubisoft'un Ubisoft + abonelik hizmetinin yakın gelecekte Xbox One ve Xbox Series X/S konsollarına katılmasının beklendiğini belirtme fırsatı bulduğu bir Xbox Wire blog gönderisi aracılığıyla yayınlandı.

20 Ocak'ta PC'de (son zamanlarda ayrıntılı sistem gereksinimleriyle), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Google Stadia'da birçok ertelemeden sonra beklenen Rainbow Six Extraction'ın oynayacak son bir sürpriz kartı olduğu açık. Oyunu konsollarda veya PC'de Ubisoft Connect üzerinden satın almanın yanı sıra, Fransız devinin en yeni oyununu Microsoft'un servisi aracılığıyla denemek mümkün olacak.

Rakip çok oyunculu muadili Rainbow Six Siege, Rainbow Six Extraction yayınlandığında PC ve konsol Game Pass'e de katılacak.

Ubisoft + yakında Microsoft konsollarında

Ancak bu, Ubisoft ve Microsoft arasındaki tek yakınlaşma hareketi değil. Bu duyuruyu Fransız stüdyosundan bir başkası izledi. İkincisi, halihazırda PC, Google Stadia ve Luna'da bulunan Ubisoft + abonelik hizmetinin yakın gelecekte Xbox konsollarına ulaşacağını belirtti.

Rainbow Six Extraction'ın Game Pass'e gelişi gibi, bu da oyunculara Ubisoft kataloğunu keşfetmeleri için çeşitli yollar sunacak, zaten yüz oyun ve özellikle çıkış gününde çıkacak oyunlar.

Electronic Arts ve şimdi Ubisoft ile ortaklığı arasında, Microsoft yavaş yavaş kendisini video oyun endüstrisinin gerçek devleriyle çevreliyor. İster Game Pass ister Xbox konsolları olsun, oyuncuların çok sayıda farklı abonelik hizmetiyle nereye başvuracakları konusunda kısa süre sonra kafası karışacak.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent