recent
Güncel Haberler

Dying Light 2: PS4 ve Xbox One Oyuncuları İçin Harika Bir Haber

Ana Sayfa
Dying Light 2: PS4 ve Xbox One Oyuncuları İçin Harika Bir Haber

Dying Light 2'nin yayınlanmasından birkaç gün önce Techland, yeni aksiyon RPG ve korku FPS'sinin konsol sürümleriyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Polonyalı stüdyo böylece bir nesil konsoldan diğerine geçmenin koşullarını ve işbirliği içinde çapraz oyun ve nesiller arası ile neler olduğunu belirledi.

Öncelikle PS4 veya Xbox One sürümünden PS5 veya Xbox Series X|S sürümüne geçiş için şartlar ve koşullarla başlayalım. Aşağıdaki kaynakta belirtilen oyunun ön siparişi için sitede, bu nedenle, eski nesil bir sürümün ön siparişinin, böyle bir konsol alındığında yeni nesil sürüme hiçbir ek ücret ödemeden erişime izin vereceği belirtilmektedir.

Yeni nesle geçişle ilgili gelişen bazı uygulamalar göz önüne alındığında oldukça iyi bir haber. O kadar da iyi olmayan bir haber, Dying Light 2'nin lansman sırasında konsollar arası oynamayı ve nesiller arası işbirliğini desteklemeyeceğiydi. Ancak PC oyuncuları, ister Steam ister Epic Games Store sürümü olsun, 4 Şubat'tan itibaren oyunun keyfini çıkarabilecekler.

Bu nedenle konsollarda tüm arkadaşlarınızla parkour yapmak ve zombileri katletmek için beklemeniz gerekecek. Bu arada, herkesin ilgilenmesi gereken çok şey olacak, Techland %100 tamamlamak için en az 500 saat oynama sözü veriyor.

#info# 2022'de En Çok Beklenen Oyunlar (Umarım Ertelenmez)


Kaynak: Dying Light 2

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent