recent
Güncel Haberler

World of Warcraft Sonunda Konsollara Gelebilir

Ana Sayfa
World of Warcraft Sonunda Konsollara Gelebilir

2004'te piyasaya sürülmesinden bu yana, World of Warcraft olan dev MMORPG, konsol oyuncularını ve hatta Blizzard'ı büyük ölçüde üzecek şekilde tamamen bir PC oyunu olarak kaldı.

Bununla birlikte, Blizzard'ın altın kazının uzun ömrü hakkında düzenli olarak bir konsol portuyla ilgili birkaç söylenti fısıldandı. Activision Blizzard'ın Microsoft tarafından tarihi bir şekilde satın alınmasıyla, World of Warcraft'ın bir konsol versiyonunun ve daha doğrusu Xbox'ın her zamankinden daha fazla gerçeğe dönüşmesi mümkün.

World of Warcraft için yeni bir dünya mı?

Elder Scrolls Online bir konsol versiyonunda hızla reddedildiyse, bunun nedeni özellikle kontrollerin bir kontrol cihazına adapte edilmesinin nispeten basit olmasıydı. Ancak World of Warcraft gazileri, Blizzard'ın MMO'su için böyle bir çile karşısında şaşkına dönebilir. Sayısız beceri ve eylem çubuğu, bazen yeterli kısayol tuşu veya fare düğmesi bulmakta bile zorlanıyor.

Her şeye rağmen World of Warcraft'ın konsol limanı fikri, Azeroth topraklarına hiç ayak basmamış konsol oyuncularının her zaman hayali olmuştur. Bunlardan biri, aşağıdaki kaynakta belirtilen oldukça ikna edici kontrolöre uyarlanmış bir arayüz taslağı bile hayal etti. Birçok nedenden dolayı asla gerçekleşmeyen bir rüya, ilki World of Warcraft'ın son genişlemelerinden bu yana yavaş bir düşüş göstermesi.

Ancak Amerikan devinin Microsoft tarafından devralınması her şeyi değiştirebilir. Xbox, Blizzard'a başarılı bir konsol bağlantı noktasının anahtarlarını verebilir ve böylece bu eski moda deve yeni bir soluk getirebilir. Ayrıca World of Warcraft'ın Game Pass'e entegrasyonundan ve hatta oynaması ücretsiz ekonomik modele geçişten de muaf değiliz.

Bununla birlikte, World of Warcraft'ın ve bir bütün olarak Activision Blizzard'ın geleceği hakkında daha net bir resim elde etmeden önce, böyle bir devralmanın felaket sonuçlarının yerleşmesini beklemek gerekecek.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent