recent
Güncel Haberler

Apple Kendi Oyun Konsolunu Üretiyor Olabilir

Ana Sayfa
Apple Kendi Oyun Konsolunu Üretiyor Olabilir

Yakında PlayStation, Xbox ve Nintendo'nuzun yanına yeni bir konsol alabilirsiniz. Hatta bazı söylentilere göre belli bir Apple pazara girebilir.

Apple, Arcade teklifiyle video oyun pazarında zaten bir yer edinmişse, Amerikan devinin bugün Nintendo Switch'in hakim olduğu bu pazara çok yakında kucak açabileceği söyleniyor. Bazı söylentilere göre Apple, kendi oyun konsolunu geliştirmek için Xbox'tan mühendisler işe alacak.

Windows Central Reporter Jez Corden kısa süre önce The Xbox Two podcast'inin bir bölümünde göründü ve burada Apple'ın kendi konsolunu yaratmasıyla ilgili bazı söylentilere duyduğunu doğruladı.

Apple'ın yakında bir VR kulaklığı da pazarlayacağını ve Amerikan devinin, yaklaşmakta olan kulaklık ve Apple Arcade teklifi de dahil olmak üzere bir video oyunu ekosistemi oluşturmaya çok iyi çalışabileceğini unutmayın.

Corden, bu söylentinin bir süredir ortalıkta dolaşmakta olduğu ve kaynaklarının tam olarak en iyi olmadığı konusunda ısrar ediyor, ancak söylentilerin yeterince güçlü olduğuna ve bir konsolun kesinlikle Apple'ın şu anda geliştirdiği bir şey olduğuna inanıyor.

Kayıtlar için, Apple'ın 1996'da PlayStation, SEGA Saturn ve Nintendo 64 zamanında Bandai ile yenilikçi olması amaçlanan, ancak üretimi bir makine olan "Pipp!n" ile başlatarak deneyi zaten denediğini unutmayın. 1997'de durduruldu.

Apple'dan bir oyun konsolu görmek gerçekten harika olurdu, ancak zamanlama garip olurdu çünkü Apple bu sektöre uzun zaman önce girmiş olabilir, peki neden şimdi? Her durumda,  bir Apple konsolu gün ışığını görürse, PlayStation 5, Xbox Series X veya Nintendo Switch'in ardındandır, geleneksel bir konsol beklemeyin, çünkü muhtemelen yalnızca dijital olan ve ilgi çeken bir şey olurdu.


Kaynak: GameRant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent