recent
Güncel Haberler

The Boys 5. Sezon İçin Hazırlıklar Başladı!

Ana Sayfa
The Boys 5. Sezon İçin Hazırlıklar Başladı!

Prime Video'nun popüler dizisi The Boys'un merakla beklenen 4. sezonu çok yakında izleyicilerle buluşacak. Şiddet dolu ve heyecanlı bir finalle sona eren 3. sezonun ardından, yeni sezonun neler getireceği büyük bir merak konusu. Özellikle The Boys evrenine sıkı sıkıya bağlı olan spin-off dizi Gen V'in 1. sezonundaki olayların da büyük etki yaratması bekleniyor. Oyuncular ve yapımcılar, 4. sezonun oldukça çarpıcı olacağı konusunda uyarıda bulunarak beklentileri daha da yükseltti.

The Boys'un 5. sezonundan haberler var!

Dizinin hayranları heyecanla beklerken, henüz yayınlanmamış olmasına rağmen The Boys'un en az 5. sezon için geri döneceği duyuruldu. Bu haber, Gen V'in de 2. sezon için yenilenecek olmasıyla birlikte hayranları sevince boğdu. 

Ancak ana karakterlerden birinin trajik ölümü planları biraz değiştirebilir. Yani, The Boys'un 5. sezonu kesinleşmiş durumda. Üstelik, bu sezon için hazırlıklar da başlamış durumda. Screenrant'ın haberine göre, yazı ekibi neredeyse bir aydır çalışmalarını sürdürüyor.

Bu durum, senaryonun ilk satırlarının yazıldığı, fikirlerin şekillendiği ve her şeyin yolunda gittiği anlamına geliyor. Devam sezonu için çok fazla beklememize gerek kalmayacak gibi görünüyor. Ayrıca, The Boys evreninin zengin içerik kaynağı sayesinde yeni projeler de yolda. Bir diğer spin-off dizinin Meksika'da geçeceği açıklandı.

Şimdilik, The Boys'un 4. sezonunun ilk üç bölümü Haziran ayında Prime Video'da yayınlanacak. Sezonun geri kalan bölümleri ise haftalık olarak izleyicilerle buluşacak. Büyük finalin ise Temmuz ortasında yapılması planlanıyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent