recent
Güncel Haberler

The Boys: Mexico Spin-off'undan Hayranları Üzecek Gelişme

Ana Sayfa
The Boys: Mexico Spin-off'undan Hayranları Üzecek Gelişme

The Boys dizisi büyük bir başarı yakaladı ve bu yüzden birkaç yan hikaye için kollar sıvandı. Gen V gibi projelerin yanı sıra başka spin-off'lar da yolda. Entertainment Weekly'nin bilgileriyle nihayet bazı detaylara ulaştık, ancak maalesef haberler pek iç açıcı değil.

The Boys'tan üzücü haberler

Popüler dizi The Boys'un Meksika spin-off'u yakın zamanda Prime Video'da yer almayacak. Dizinin showrunner'ı Eric Kripke, projenin tamamlanmasının daha zaman alacağını açıkladı. Hayranların heyecanına rağmen, dizinin birçok yönü hala geliştirme aşamasında. Entertainment Weekly'ye verdiği bir röportajda Kripke, ekibin şu anda pilot bölümün senaryosu üzerinde çalıştığını belirtti. Projede yürütücü yapımcı olarak yer alan Gael Garcia Bernal ve Diego Luna, tartışmalara aktif olarak katılıyor. DC'nin Blue Beetle dizisindeki çalışmalarıyla tanınan yazar Gareth Dunnet-Alcocer, yeni dizinin yazımından sorumlu.

The Boys: Mexico için en büyük zorluklardan biri, izleyicilerin orijinal dizi ya da diğer spin-off'lar hakkında bilgi sahibi olmadan da yeni diziyi anlayabilmelerini sağlamak. Kripke, izleyicilerin yeni spin-off'u anlamak için The Boys evrenindeki her diziyi izlemek zorunda hissetmemeleri gerektiğini, çünkü bunun sınırlayıcı olabileceğini vurguluyor.

The Boys: Mexico Spin-off'undan Hayranları Üzecek Gelişme
The Boys'un 4. sezon

Yürütücü yapımcı rollerinin yanı sıra Bernal ve Luna da küçük rollerde görünebilir, ancak bu henüz doğrulanmadı. Ekip şu anda orijinal diziye göz kırpmalar ve göndermeler yapmayı düşünmeden önce spin-off için sağlam bir temel oluşturmaya odaklanıyor.

Bu arada, The Boys'un 4. sezonu tam olarak 13 Haziran'da yayınlanacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent