recent
Güncel Haberler

Call of Duty Black Ops 6'dan Heyecan Verici Haber

Ana Sayfa
Call of Duty Black Ops 6'dan Heyecan Verici Haber

Popüler video oyunu serisi Call of Duty'nin bir sonraki bölümü ufukta görünüyor. Black Ops 6 olarak adlandırılan yeni oyun, geçtiğimiz günlerde yayınlanan etkileyici fragmanlarla resmen duyuruldu. Fragmanlar, oyunda devrim ve ayaklanma temasının ağır basacağını gösteriyor. Oyun, beklendiği üzere Treyarch ve Raven Software tarafından geliştiriliyor. Ancak, oyuna dair daha fazla resmi bilgi henüz paylaşılmadı.

Eski konsollar için beklentiler

Oyun dünyasında kulislerde dolaşan söylentilere göre, Black Ops 6'nın en önemli özelliklerinden biri erişilebilirlik olacak. Oyuncuların en büyük merak konularından biri, oyunun hangi platformlarda oynanabileceği. Birçok oyuncu hala 'yeni nesil' konsollara geçiş yapmadı. Örneğin, Sony'nin PS4'ü hala güçlü bir şekilde varlığını sürdürüyor ve PS5'e karşı üstünlük sağlıyor.

Bu eğilim, yayıncıları oyunlarını eski konsollar olan PS4 ve Xbox One'da da piyasaya sürmeye zorluyor. Bu durum, geliştiricilerin oyunlarını optimize etmekte zorlanmalarına ve bazı hedeflerini küçültmelerine neden oluyor. Hatta bazı durumlarda, PS5 ve Xbox Series X/S'de oyunların beklenen kalitede olmaması bile söz konusu olabiliyor.

Nesiller arası geçiş ve Activision'ın stratejisi

Activision, 2020'den bu yana piyasaya sürdüğü tüm Call of Duty oyunlarını nesiller arası uyumlu olacak şekilde tasarladı. Bu, oyunların hem PS4 hem de Xbox One'da mevcut olduğu ve tüm oyuncuların birlikte oynayabildiği anlamına geliyor. Seri hakkında bilgi sahibi içeriden kaynaklara göre, Call of Duty Black Ops 6 da aynı stratejiyi izlemeli. PS4 ve Xbox One'da mevcut olacak oyun, tüm oyuncuların birlikte oynayıp oynayamayacağı konusunda netlik kazanmamış olsa da, Activision ve Microsoft'un milyonlarca potansiyel oyuncuyu dışlaması pek olası görünmüyor.

Gamestop listelerinde görüldü

Call of Duty Black Ops 6'dan Heyecan Verici Haber
Reddit ve X aracılığıyla

Call of Duty Black Ops 6'nın PS4 ve Xbox One versiyonları, büyük perakendeci Gamestop'un listelerinde görüldü. Bu, oyunun eski nesil konsollarda da yer alacağını işaret ediyor olabilir. Ancak, bu bilgilerin sadece yer tutucu olup olmadığı henüz belli değil.

Summer Game Fest'te daha fazla bilgi bekleniyor

Call of Duty Black Ops 6'nın devrim niteliğinde bir bölüm olması beklenmiyor. Yine de, oyun hakkında kesin bilgiler henüz doğrulanmadı ve önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan Summer Game Fest'te daha net bilgilere ulaşılabilir. 9 Haziran'da saat 19:00'da başlayacak olan ve bir saat sürecek büyük bir etkinlikte, yeni Call of Duty oyunu hakkında daha fazla bilgi edinmeyi bekliyoruz. Bunun öncesinde ise, oyunun her zaman olduğu gibi yeni bir canlı aksiyon fragmanının tanıtılması bekleniyor. Bu fragman, sadece birkaç saat içinde oyuncularla buluşacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent