recent
Güncel Haberler

Spider-Man 4: Yeni Film İçin Heyecan Verici Gelişmeler

Ana Sayfa
Spider-Man 4: Yeni Film İçin Heyecan Verici Gelişmeler

Marvel Sinematik Evreni (MCU) uzun süredir hayatımızda ve son zamanlarda biraz sıkıntılı günler geçiriyor. Sinemalarda gösterime giren yeni diziler ve filmler beklenen heyecanı yaratmakta zorlanırken, birçok gelecek proje ertelendi ve Büyük Kötü karakteri görevden alındı. Bu durumlar, Marvel'ın evreni için zor zamanlar yaşattı. Ancak, görünüşe göre Marvel gelecekte nicelikten çok niteliğe odaklanacak. Disney'in üst düzey yöneticisi, "nicelikten çok nitelik" diyerek bizi biraz rahatlatmıştı.

Örümcek Adam 4 düşündüğümüzden daha erken gelebilir

MCU'da potansiyel bir hit olabilecek filmlerden biri de Tom Holland'ın başrolde olduğu Spider-Man 4. İşlerin daha ciddi hale gelmek üzere olması sevindirici bir gelişme. "No Way Home"un büyük gişe başarısının ardından, Sony ve Marvel acele etmeden, bir sonraki filmin yüksek standartlarda olmasını sağlamak için temkinli bir yaklaşım benimsedi. Tom Holland, yeni bir filmin ancak "değerli" olması ve sevdiği karaktere anlamlı bir katkı yapması halinde yapılacağını açıkça belirtti. Peter Parker için sağlam bir hikaye ve risklerin bulunması gerektiğini vurgulayan Holland, sonunda Örümcek Adam 4'e geri döneceğini doğruladı.

Güvenilir kaynaklardan DanielRPK'ye göre, çekimlerin bu sonbaharda başlaması ve filmin 2025'in sonlarında vizyona girmesi planlanıyor. Şu ana kadar sadece Tom Holland'ın geri döneceği kesinleşti. Zendaya (MJ) ve Jacob Batalon'un (Ned) dönüşü henüz resmi olarak onaylanmadı. No Way Home'da yaşananların ardından, Peter'ın arkadaşlarının Örümcek Adam 4'te en az bir kez görünmesiyle, üçlünün erken bir aşamada yeniden bir araya gelmesi muhtemel görünüyor. Ancak Tom Holland ve yapım ekibi, üç Dokumacı'nın ekranda yeniden bir araya gelmesini abartmak istemediklerini belirttiler.

Örümcek Adam 4 düşündüğümüzden daha erken gelebilir
© Sony

Söylentilere göre, film bu olayı tamamen farklı bir şekilde kutlayabilir. Miles Morales'in ilk canlı aksiyon görüntüsünün Örümcek Adam 4'te olacağı söyleniyor. Tom Holland da pek çok hayranı gibi Peter'ın çırağını beyaz perdede görme arzusunu dile getirmişti. Bu nedenle, bu söylentinin gerçek olmasını umuyoruz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent