recent
Güncel Haberler

Stranger Things 5. Sezon İçin İlk Resmi Görüntüler Paylaşıldı

Ana Sayfa
Stranger Things 5. Sezon İçin İlk Resmi Görüntüler Paylaşıldı

Netflix, hayranları heyecanlandıracak büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Stranger Things, beş sezon ve sekiz yıl boyunca süren macerasının ardından finale yaklaşıyor. 2023'te Hollywood'u sarsan grev nedeniyle çekimlere ancak bu yılın başında başlanabildi, bu da dizinin finalinin merakla beklenmesine yol açtı. Maalesef, 2025'e kadar beklememiz gerekecek. Ancak, bu bekleyiş sırasında Netflix, Stranger Things'in 5. sezonundan ilk resmi görüntüleri paylaşarak heyecanı artırıyor.

Stranger Things 5. sezondan yeni görüntü

Bu, Netflix'in hayranların sabırsızlığını ilk kez körüklemesi değil. Grev sona erdikten sonra, ana oyuncu kadrosu ve yaratıcılar Matt ve Ross Duffer'ın yeniden bir araya geldiği bir görüntü paylaşıldı. Bu fotoğrafta, Gaten Matarazzo'nun canlandırdığı Dustin Henderson'ın Hellfire kulübü tişörtüyle poz verdiği görülüyor, bu da hayranlar arasında çeşitli teorilerin ortaya atılmasına neden oldu. Ancak, son paylaşılan fotoğraf, dizinin 5. sezonundan ilk sahneyi içeriyor.

Yeni görüntülerde Nancy ve Jonathan'ı, Steve Harrington'ın (Joe Keery) arabasının arka koltuğunda henüz tanımlanamayan bir tehditten kaçmaya çalışırken görüyoruz. Tabii ki, sadece onlar yeni korkularla yüzleşmeyecek. Dördüncü sezonda yaşanan olayların ardından Hawkins kasabası en savunmasız durumda. Küçük ekibimiz, şimdiye kadar karşılaştıkları en güçlü düşmanı yenmek için ellerinden geleni yapacak.

Stranger Things 5. Sezon İçin İlk Resmi Görüntüler Paylaşıldı
Stranger Things'in 5. sezonundan Nancy ve Jonathan'ın ilk görüntüsü ©Ross Duffer

En erken 2025'in sonunda mı yayınlanacak?

Nancy ve Jonathan arasındaki ilişki de bu sezonda önemli bir rol oynayacak. Bu final, Nancy, Steve ve Jonathan arasındaki aşk üçgenine nihayet bir son verecek. İlk görüntüler, hayranlar arasında şimdiden büyük tartışmalara yol açtı. Kiminle son bulacağını görmek için 2025'i beklememiz gerekecek, ama kesinlikle buna değecek.

Millie Bobby Brown (Elf), geçtiğimiz günlerde final sezonunun çekimlerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Ancak, post-prodüksiyon sürecini ve Netflix'in dizilerini iki bölüme ayırma alışkanlığını hesaba katarsak, son bölümleri 2025'in sonuna veya 2026'nın başlarına kadar göremeyebiliriz. Bu da demek oluyor ki, Stranger Things hayranları biraz daha sabırlı olmalı.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent