recent
Güncel Haberler

The Sims 5: Yeni Oynanış Videosu Sızdırıldı! Heyecan Dorukta!

Ana Sayfa
The Sims 5: Yeni Oynanış Videosu Sızdırıldı! Heyecan Dorukta!

On yıldır hizmet veren ve birçok genişleme ile büyüyen The Sims 4, hala popülerliğini sürdürüyor. Maxis, topluluktan gelen geri bildirimleri dikkate alarak yeni DLC'ler sunmaya devam ediyor; bunun son örneği A Louer paketi oldu. Ayrıca, Project Rene adı verilen bir projeyle serinin geleceğini şekillendirmek için çalışmalarına devam ediyorlar. EA, oyunun ücretsiz olacağını ve çok oyunculu özellikler içereceğini onayladı. Ancak, resmi bir duyuru yapılmadan önce bu bilgiler resmi olmayan olarak kabul edilmelidir. Son zamanlarda, The Sims 5 için bir oynanış videosu sızdırıldı ancak stüdyo henüz resmi bir açıklama yapmadı.

The Sims 5'te daha da fazla kişiselleştirme

Geçen hafta, bir önceki yıla ait bir versiyondan çalınan görüntüler, Project Rene için yeni bir açık dünya haritasının varlığını açığa çıkardı. Topluluk, The Sims 3 tarzında bir açık dünyanın geri dönüşünü heyecanla bekliyor. Ancak, oyuncuların bu yeni dünyayı ne kadar özelleştirebilecekleri hala belirsiz. Ancak, Maxis'in mevcut araçları daha da zorlaması bekleniyor. Sims 5 oynanış videosu, stüdyonun duyurduğu yeni özellikleri daha net bir şekilde gösteriyor.

The Sims 5: Yeni Oynanış Videosu Sızdırıldı! Heyecan Dorukta!
Mobilyaların şekli özelleştirilebilir ©DzXAnt22

Project Rene, daha önceki oyunlardan daha fazla kişiselleştirme sunacak. En yaratıcı oyuncular, sızdırılan test yapısında 'Keşif' adı verilen özel bir sekme aracılığıyla kendi yaratımlarını paylaşabilecekler. Ayrıca, topluluk farklı kişiselleştirme seçenekleriyle kendi mobilyalarını tasarlayabilecek. Örneğin, kullanıcılar bir sandalyenin temel yapısını seçebilir, ayaklarını değiştirebilir, minderin rengini ve desenini değiştirebilir ve hatta arkalığa vurgular ekleyebilir. 'Aksanlar' özelliği, şu anda mobilyaya dahil edilebilecek birçok nesneyi içeriyor ve her oyuncunun kendi benzersiz dokunuşunu eklemesine izin veriyor.

Bir bakışta Project Rene açık dünyası

Videoda, mutfak eşyaları, kesme tahtaları ve diğer detayların basit bir tezgahın gerçekçiliğini nasıl artırabileceği gösteriliyor. Ancak, ilk Sims 5 yapılanmasının her bir mobilya parçası için aksan sayısını yalnızca 20 ile sınırladığı görülüyor. Ayrıca, mobilyaların boyutu ve şekli kolayca özelleştirilebilir. Son sızıntı, bir masanın şeklinin ve uzunluğunun seçilerek ve esnetilerek kolayca değiştirilebileceğini gösteriyor. Ayrıca, Maxis, masa her değiştirildiğinde sandalyeleri değiştirmek zorunda kalma sorununu da çözdü. Artık sandalyeler, masanın yeni şekline otomatik olarak uyum sağlıyor ve işaretler oturabilecek kişi sayısını gösteriyor.

The Sims 5: Yeni Oynanış Videosu Sızdırıldı! Heyecan Dorukta!
Sims 5'te Paris'ten ilham alan bir mahalle olacak ©DzXAnt22

Bu özellik, basit ve sezgisel olup, The Sims 4'teki mevcut sunumu geride bırakıyor. Ancak, en son sızıntı İnşaat modu ile ilgili belirsizlikleri beraberinde getiriyor. Video sadece bir oyuncunun herhangi bir özelleştirme yapmadan tek bir tıklama ile bir oda oluşturduğunu gösteriyor. Ancak, video, Paris'in en parlak dönemlerinden büyük ölçüde esinlenilmiş gibi görünen mahalleye ayrıntılı bir genel bakış sunuyor. Özellikle, yeni binalar yaratma potansiyeline işaret eden birkaç büyük boş alan bulunuyor.

Sims her zamanki gibi karikatürize

İlk bakışta, açık dünyayı özelleştirmek mümkün görünmüyor. Ancak, Maxis, The Sims 4'e benzer şekilde, kendi kimliklerine sahip benzersiz mahalleler oluşturmayı hedefliyor. Bu vizyon genellikle dünya modellemesiyle başarıya ulaşıyor, ancak kişiselleştirme imkanı sunmuyor. Umuyoruz ki, geliştiriciler hedefleri ile oyuncu istekleri arasında bir denge sağlayabilirler.

The Sims 5: Yeni Oynanış Videosu Sızdırıldı! Heyecan Dorukta!
Project Rene'den bir Sims'in renderı ©DzXAnt22

The Sims 5 oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz. Bu arada, bir dataminer beta test kullanıcılarına sağlanan yapıları inceledi ve karakter tasarımıyla ilgili sızıntıları doğruladı. Rakipleri daha gerçekçi bir yaklaşım benimseyebilirken, The Sims 5'in karikatürize tarzına daha fazla ağırlık verdiği görülüyor. Oyunun dosyalarında bulunan ilk görseller, bu yönde bir eğilimi destekliyor gibi görünüyor, ancak bu tarz herkesin beğenisini kazanmayabilir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent