recent
Güncel Haberler

The Witcher 4 Geliyor: Bu Oyunu Daha Önce Görmediniz!

Ana Sayfa
The Witcher 4 Geliyor: Bu Oyunu Daha Önce Görmediniz!

Polonyalı stüdyonun CEO'su Michał Nowakowski, yakın zamanda yatırımcılarla yapılan bir soru-cevap oturumunda, şu anda kod adı Polaris olan gelecek oyunun hayranlar tarafından merakla beklendiğini açıkladı.

The Witcher 4 ile yeni kutupları keşfetmek

İki yıl önce tanıtılan CD Projekt RED'in The Witcher 4'ü, şu anda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Cyberpunk 2077 üzerindeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlanmasıyla, stüdyo şimdi popüler serinin yeni oyununa odaklanıyor. "Polaris" olarak bilinen proje, 403 geliştiricinin ya da stüdyonun işgücünün %64'ünden fazlasının katılımıyla hızla devam ediyor. The Witcher evrenindeki yeni destan, şu anda ön yapımda bulunuyor. Ancak CD Projekt RED'in CEO'su, üretimin bu yılın sonlarına doğru başlayabileceğini belirtti.

CEO, The Witcher 4 hakkında heyecan verici haberleri yatırımcılar ve oyuncularla paylaştı. 

Yeni bir oyun geliştirmek her zaman yaratıcı bir risk taşır, özellikle de yeni sınırları zorlamaya ve keşfedilmemiş olanakları ortaya çıkarmaya çalışıyorsak. Bu yüzden sadece The Witcher 3'ün daha iyi bir versiyonunu beklememelisiniz. Önceki oyunlarda görülmemiş yeni oynanış unsurları ve mekanikler sunarken, önceki çalışmalarımızın üstüne inşa etmekteyiz.

Potansiyel yeni bir başyapıt mı?

CD Projekt RED'in heyecan uyandırıcı yeni projesi The Witcher 4'ün ne kadar heyecanlandırıcı olacağını belirlemek için henüz erken. Cyberpunk 2077, stüdyonun birinci şahıs bakış açısına sahip ilk oyunu olmasına rağmen, teknik sorunlara rağmen oyun oynanışı, hikaye anlatımı ve sürükleyicilik açısından başarılıydı, özellikle PS4/Xbox One platformlarındaki ilk teknik sorunlara rağmen.

Stüdyo, The Witcher 3'ün büyük başarısından sonra, hayranların yüksek beklentilerinin farkında. Serinin itibarına uygun bir devam oyunu sunmak için gerekli zamanı ayırmaları bekleniyor. Unreal Engine 5'e geçiş, yeni mekaniklere daha fazla odaklanmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki CD Projekt RED'in kendi RED Engine'i, The Witcher 2'den bu yana her oyun için önemli ölçüde yeniden uyarlamalar gerektirdi. Bu yeni destanın başarısı için CD Projekt RED'e Andrzej Sapkowski'nin karanlık fantezi evrenindeki bu yeni macerada başarılar diliyoruz.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent