recent
Güncel Haberler

Spider-Man Takipçilerini Şaşırtan Bir Gelişme

Ana Sayfa
Spider-Man Takipçilerini Şaşırtan Bir Gelişme

Gazeteci Jeff Sneider'e göre, Spider-Man 4'ün beklenenden daha erken bir tarihte çıkabileceği bildiriliyor. Sneider'e göre, Peter Parker'ın maceralarının devam filmi, gelecek sonbaharda çekilmeye başlanacak ve muhtemelen Temmuz 2025'te vizyona girecek. Bu haber doğrulanırsa oldukça sevindirici olacak, ancak bazı hayranlar uzun zamandır hayal ettikleri başka bir projeyle daha fazla ilgileniyor gibi görünüyor. Şu an için, bu projenin gerçekleşmesi güzel bir hayal gibi görünüyor. Eğer No Way Home filmi henüz izlenmediyse, dikkat edin, çünkü burada bir spoiler yer alabilir.

Eski Örümcek Adam geri mi döndü (tekrar)?

Örümcek Adam üçlemesinin büyük başarısından sonra, Sony Pictures'ın devam etme niyeti oldukça belliydi. Yapım şirketi, evrenini genişletmek için çaba sarf etti ve başlangıçta bazı hayal kırıklıkları yaşasa da, ilerleyen dönemlerde daha iyi işler başardı. Ancak, eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan spin-off filmleri de dahil olmak üzere, gösterime giren tüm yan projeler istikrarlı bir başarı elde edemedi. Neyse ki, Tom Holland ve Zendaya'nın başrollerini paylaştığı ana Örümcek Adam filmleri nispeten zarar görmedi ve hepsi gişe rekorları kırdı. Bu, adeta altın yumurtlayan gerçek bir kaz olarak nitelendirilebilir.

Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'ye göre, Örümcek Adam 4 için senaryo çalışmaları 2023'ten beri devam ediyor. Feige, "Tek söyleyebileceğimiz şey, elimizde harika bir hikaye var. Mükemmel fikirlerimiz var ve yazarlarımız şu anda bunları yazıyorlar" dedi.

Ancak, bir ay önce, ilk üçlemenin yönetmeni Sam Raimi'nin Tobey Maguire'ın başrolünde olduğu bir Örümcek Adam 4 filmi hakkında spekülasyonlar tekrar gündeme geldi. Ancak, yapımcılar bu konuda hiçbir şey bilmediklerini ve böylece bazı hayranların umutlarını boşa çıkardıklarını belirtti.

Henüz bu konuda bir şey duymadım. Hakkında bir şeyler okudum ama henüz üzerinde çalışmıyorum. Yani, Marvel ve Sony Pictures şu anki Örümcek Adam filmleriyle ve her şeyle çok başarılılar. Bu yüzden bana geri dönüp "Hey, bu hikayeyi biz de anlatabiliriz" diyecekler mi bilmiyorum. Emin değilim ama tüm yeni filmleri seviyorum. Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok'a bayıldım. Tobey Maguire'ı tekrar görmek gerçekten çok güçlüydü. - CBR aracılığıyla.

Tobey Maguire ve Sam Raimi şimdilik kadro dışı bırakıldı

Spider-Man Takipçilerini Şaşırtan Bir Gelişme

Sam Raimi'ye Tobey Maguire'ın başrolünde oynayacağı bir Örümcek Adam filmi için teklif götürülmedi, ancak Raimi'nin böyle bir teklifi reddetmeyeceği açıkça ortada. "Tobey ile bu konuda konuşmadım ama belki Marvel ya da Columbia Pictures konuşmuştur. Ama Marvel ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde çalıştım ve onlarla çok iyi ilişkilerim var. Eğer böyle bir çalışma olsaydı eminim duyardım" diyerek konuştu Evil Dead'in kült yönetmeni. Ve yönetmen bu olasılığı ilk kez dile getirmiyor. Ancak, bu olasılığın hayata geçirilip geçirilmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Bazı hayranlar hala Raimi / Maguire ikilisinin geri dönmesini umut ediyorlar.

Söylentinin arkasındaki isimlerden biri olan Thomas Haden Church (Örümcek Adam 3'ün Sandman'i), kendisinin de bir şekilde geri dönebileceğini düşünüyor. "Her zaman... Sam Raimi'nin Tobey Maguire ile bir Örümcek Adam filmi daha çekeceğine dair söylentiler duydum. Eğer bu gerçekleşirse, belki en azından bir cameo için bastırırım."

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent