recent
Güncel Haberler

Marvel'in Sevilen Kahramanı Yeniden Filmde!

Ana Sayfa
Marvel'in Sevilen Kahramanı Yeniden Filmde!

Marvel'in mevcut projeleri oldukça karışık. Bazıları plana göre ilerliyor, bazıları ise gecikmelerle karşılaşıyor veya belirsizlik içinde. Özellikle Wesley Snipes'sız yeni Blade filmi hala tamamlanmamış durumda. Proje, bir rollercoaster gibi inişli çıkışlı bir süreç yaşıyor ve sonuç henüz belirsiz. Ancak, oyuncu kadrosunun bir üyesiyle ilgili iyi haberler var.

Mahershala Ali, Marvel Blade filminde bir kötüye karşı mücadele edecek.

Yeni Blade filmi umut vadeden görünse de, şu anda tam bir karmaşa hüküm sürüyor gibi görünüyor. Şimdiye kadar film iki yönetmene ve en az beş senariste geçti. Bu, yapımı yavaşlatan ve Marvel evine pahalıya mal olabilecek bir koltuk değişimi oyununu beraberinde getirdi. Tüm bu sorunlar nedeniyle, Wesley Snipes'ın yerini alacak olan Mahershala Ali neredeyse projeden vazgeçiyordu. Ayrıca, Kasım 2025'te gösterime girmesi planlanan Blade filmi ile artık bağlantısı olmayan oyuncu Aaron Pierre'in (Mufasa: Aslan Kral) da ayrıldığı belirtiliyor. Acaba Marvel Stüdyoları'nda başka sıkıntılar da mı var?

Muhtemelen öyle, ancak Daniel Richtman'a göre, bu bilgilere temkinli yaklaşmak gerekiyor, çünkü Mia Goth hala kadroda yer alıyor gibi görünüyor. A Cure for Life, Suspiria'nın yeniden çevrimi ve X / Pearl / MaXXXine üçlemesinde rol alan oyuncunun, vampir Lilith'i canlandırmak üzere hala Marvel'ın Blade filminde olduğu söyleniyor. Bu, kağıt üzerinde oldukça uygun görünen bir rol. Üstelik, film günümüzde geçecek şeklinde açıklandı. Mia Goth'un varlığı, Blade'in son senaryosuyla ilgili bazı soru işaretlerine neden oluyor.

Variety'ye göre, Marvel bir süre için tamamen en az üç kadın karaktere odaklanan bir hikaye üzerinde çalışıyordu. Bu, Mahershala Ali'yi gölgede bıraktı. Bu versiyonun hala geçerli olup olmadığı belirsiz, ancak Mia Goth'un varlığıyla, bu senaryo hala masada olabilir. Eğer Mia Goth, senaryonun bir parçası olarak kalıyorsa, Nic Pizzolatto'nun yazdığı belirtilen senaryo muhtemelen ortaya çıkacak. Pizzolatto, HBO dizisi True Detective'in yaratıcısı.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent