recent
Güncel Haberler

GTA 6 Haritası Büyümeye Devam Ediyor: Büyük Sürprizler Bekleniyor!

Ana Sayfa
GTA 6 Haritası Büyümeye Devam Ediyor: Büyük Sürprizler Bekleniyor!

İlk GTA 6 fragmanı şaşırtıcı bir şekilde şimdiden 186 milyondan fazla izlendi. Bu, bir video oyunun fragmanının aldığı muazzam bir ilgiyi temsil ediyor. Ancak bu ilgi aslında şaşırtıcı değil çünkü söz konusu olan, tüm zamanların en büyük destanlarından biri olan Grand Theft Auto serisinin sonraki bölümü. Grand Theft Auto 5'in olağanüstü satışlarıyla dolu başarısının ardından, oyuncuların GTA 6'yı heyecanla beklemesi sürpriz değil. 

Fragmanın yayınlanmasından bu yana, oyuncular Rockstar Games'in yeni oyunda neler sunacağına dair fikirlerini, beklentilerini ve teorilerini paylaşıyorlar. Ancak bazıları daha da ileri gidiyor ve oyunun haritasını ve detaylarını tahmin ederek stüdyonun sürpriz yapmasını engellemeye çalışıyorlar.

GTA 6'nın (neredeyse) haritası

GTA 6 hakkındaki bilgiler oldukça sağlam bir şekilde sıkışmış durumda... oyun şimdiye kadar nadir görülen bazı büyük sızıntıların hedefi olduysa da. Resmi detayların ortaya çıkmasını beklerken, hayranlar Grand Theft Auto VI'nin haritasını yeniden oluşturma çabasında. Ya da en azından Rockstar Games'in oyunculara sunabileceği oyun alanını tahmin etmeye çalışıyorlar. Bu hayranlar, özellikle fragmana ve bugüne kadar sızan bilgilere dayanarak bunu yapmaya çalışıyorlar. Amatörce ama kararlı bir proje olarak ilerleme kaydediyorlar. Ve bugün elimizde, resmi olmayan bir GTA 6 haritasının güncellenmiş bir taslağı bulunuyor. Ne kadar büyük olacağını kestirmek zor, ancak kaydedilen ilerlemenin en önemli noktası, oyunun alanının kapsamıyla ilgili.

Bu arada, DuPz0r tarafından başlatılan çalışmaya dayanarak, GTA 6 haritası Grand Theft Auto 5'ininkinden 2,5 kat daha büyük olabilir. Yaklaşık olarak 125 kilometre uzunluğunda olacaktır. Ancak bu sadece bir başlangıç olabilir, çünkü Rockstar Games'in gerçekte ne planladığını bilmek mümkün değil.

GTA 6 Haritası Büyümeye Devam Ediyor: Büyük Sürprizler Bekleniyor!
Wccftech aracılığıyla.

Önceki söylentilere göre, harita ölçeklenebilir olabilir, yani ilerledikçe daha da büyüyebilir. Ve eğer büyüklük önemliyse, dünyanın da canlı ve dinamik olması gerekecek, ve Read Dead Redemption 2'den bir geri adım atılmayacak. Ancak Grand Theft Auto 6 haritasını yeniden oluşturma projesi, bu son noktayı netleştirmekte pek yardımcı olmuyor. Hatırlatmak gerekirse, GTA 6'nın muhtemelen 2025 sonbaharında PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülmesi bekleniyor. PC versiyonunun ise daha sonra geleceği tahmin ediliyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent