recent
Güncel Haberler

Netflix'in The Witcher'ı: 5. Sezon Son Olacak, Liam Hemsworth Geralt Rolüne Hazırlanıyor

Ana Sayfa
Netflix'in The Witcher'ı: 5. Sezon Son Olacak, Liam Hemsworth Geralt Rolüne Hazırlanıyor

The Witcher roman serisinin televizyon uyarlaması, Netflix'in aradığı büyük ölçekli karanlık fantezi dizisi olma potansiyeline sahipti, ancak kusurlu bir ilk sezonla başladı. CD Projekt Red'in oyunlarının da büyük etkisi altında olan bu uyarlamada, kaynak materyalle oynamalar beklenen başarıyı getirmedi. İkinci ve üçüncü sezonlarda izleyici sayısında bir düşüş yaşandı.

Henry Cavill'in canlandırdığı Geralt rolünü Liam Hemsworth'un devralmasıyla 4. sezonun daha da kötü olması bekleniyor. Dizinin 5. sezondan sonra sona ereceği açıklanmıştı, bu da Hemsworth'un büyücü rolünü uzun süre oynaması gerekmeyeceği anlamına geliyor.

Dizinin sonuna çoktan karar verildi

Netflix'in popüler dizisi "The Witcher"ın 5. sezonunun sipariş edildiğini önceden tahmin ediyorduk, ancak başrol oyuncusunun değişmesinin ardından durumun ne olacağını görmek için beklememiz gerekiyordu. Ancak bugün, SVOD servisi, 4. sezonun prodüksiyonunun başladığını ve en önemlisi, 5. sezonun resmi olarak onaylandığını duyurdu. Netflix, 5. sezonun dizinin son sezonu olacağını açıkça belirtiyor. Yaklaşık üç romanın uyarlanacağı göz önüne alındığında, bu karar oldukça mantıklı görünüyor.

4. sezon için senaryo okumalarının bir videosu, Liam Hemsworth dahil tüm oyuncu kadrosuyla birlikte mevcut. Ancak, aktörün Geralt'ın kostümü içinde nasıl görüneceğini hâlâ kestiremiyoruz. Ancak, sahne arkası fotoğraflarının yakında ortaya çıkması bekleniyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent