recent
Güncel Haberler

Yılın En Orijinal Oyunlarından Birisi: Indika'dan Büyük Haber!

Ana Sayfa
Yılın En Orijinal Oyunlarından Birisi: Indika'dan Büyük Haber!

Indika adlı yeni oyun, eşsiz bir deneyim sunuyor. Oyunun demosu yayınlandı ve oyunun sıra dışı olduğu açıkça görüldü. Ancak, çıkış tarihi gizli tutulduğu için merak da arttı. Bu sorun dün çözüldü ve artık beklenen bir çıkış tarihi var. Cevap aşağıda.

Indika çıkış tarihini açıkladı, çok yakında

Bu yılın başlarında, 11 bit studios, Indika'nın demosunu yayınladı ve bizi şaşırttı. Halka tamamen bilinmeyen olmasa da, başlığın arkasındaki stüdyo olan Odd Meter, aynı zamanda Sacralith: The Archer's Tale'i de üretti. İlk deneyimimizden önce, oyun hakkında sınırlı bilgiye sahiptik. Sıra dışı görünümüne rağmen, bizi meraklandırdı. Bir fragmanla tamamen bir değerlendirme yapmak zor. Ancak, test ettikten sonra, unutulmaz ve benzersiz bir deneyimin bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Daha önce demo'yu oynadık hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hikayenin tamamen anlaşılabilmesi için, oyuncunun 19. yüzyılın sonlarında alternatif bir Rusya'da genç bir rahibe rolünü üstleniyoruz. Kendinizi keşif yolculuğuna çıkarıp. Birçok tehlikeyle karşı karşıya gelmenize rağmen, yalnız değilsiniz. Sürekli olarak şeytanla birlikte, bu alışılmadık eşleşme, bazı karanlık mizah sahnelerine ve varlığın kahramanımızı işkence etmeye çalıştığı ürpertici geçişlere neden oldu.

Indika demosundan sonra topluluğun sabrı zirveye ulaştı. Tabloyu tamamlamak için eksik olan tek şey çıkış tarihi. Bu bilgi, Gelecek Oyunlar Gösterisi sırasında açıklandı ve bunun rahatlatıcı olduğunu belirtmek gerekir. Anlatı macera oyunu, PC, PS5 ve Xbox Series X/S için 8 Mayıs'ta kullanıma sunulacak. Daha yakından bakmanızı öneririz, çünkü hoş bir sürpriz olabilir.

$$

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent