recent
Güncel Haberler

God of War: Stüdyonun Bir Sonraki Oyunu Şimdiden Umut Verici

Ana Sayfa
God of War: Stüdyonun Bir Sonraki Oyunu Şimdiden Umut Verici

God of War'un yeniden başlatılması ve devam oyunu Ragnarök ile, Cory Balrog'un olağanüstü oyun yapma yetenekleri gözler önüne serildi. Ayrıca, aynı yetenekli ekip içinde yeni bir projeye başlamasıyla dikkat çekiyor. Projenin, güçlü bir ekiple desteklenmiş olması da oldukça önemli bir detay.

God of War yönetmeni demirhaneye geri dönüyor

God of War Ragnarök, Kratos ve Atreus için Kuzey efsanesinin sonunu işaret etmesi bekleniyordu. Ancak Santa Monica Studio, Valhalla adlı etkileyici kalitede ücretsiz bir rogue-lite türünde DLC ile sürpriz yarattı. Bu göz alıcı PlayStation'a özel destansı serinin temelinde ise öncelikle Cory Balrog'un imzası var. Zira Balrog, serinin yeniden başlatılmasını yönetmiş ve ardından devam filmi için yaratıcı yönetmen koltuğuna oturmuştu. Şimdiyse, Balrog'un Santa Monica Studio'nun sonraki projesini yönetmek üzere yönetmenlik koltuğuna geri dönmeye hazır olduğu anlaşılıyor.

Balrog'un son yayınından anlaşılan şu ki, "Üzerinde çalıştığım şey için erken aşamalarda bazı şeylerin oturduğunu görüyorum. Ve Tanrım, Santa Monica'da çalışma şansına sahip olduğum insanlar gerçekten de inanılmaz derecede parlak. Video oyunları harika bir şey" ifadeleriyle, Balrog'un heyecanı açıkça hissediliyor, ve bizimkisi de aynı. Bu yeni proje, en azından şu anda, son derece yetenekli ellerde gibi görünüyor.

Yine aynıları mı, ve tekrar mı başlıyoruz?

Şu an için, Cory Balrog'un yeni projesi hakkında sadece tahminlerde bulunabiliriz. Bir yanda, Valhalla DLC'si muhtemelen God of War Ragnarök'e geri dönmek isteyeceğimiz son kez değil. Senaryo yazarı Orion Walker en azından bunu işaret etmişti, "Bu hikayenin sonu değil" demişti. Diğer yanda, İskandinav mitolojisi üzerine odaklanmış üçüncü bir oyun olmayacağını biliyoruz.

Bu yeni projenin muhtemelen God of War serisiyle ilgili olabileceği söylenebilir. Özellikle, müziğinin dahi bestecisi Bear McCreary'nin tekrar Santa Monica ile işbirliği yapması bunu doğruluyor gibi. Kratos'un Mısır mitolojisiyle yüzleşmesini veya, neden olmasın, Çin veya Japon mitolojisini keşfetmesini görebilir miyiz? Yoksa Freya'ya odaklanmış bir yan hikaye mi beklemeliyiz? Ya da tamamen farklı bir proje mi söz konusu? Henüz çok erken bu konuda kesin bir şey söylemek. Ancak, Cory Balrog'un yönetiminde ve Santa Monica'nın tüm yeteneğiyle, muhtemelen büyük bir şeyler bekleyebiliriz.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent