recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'dan İki Yeni Ücretsiz Oyun

Ana Sayfa
Epic Games Store'dan İki Yeni Ücretsiz Oyun

Epic Games Store, her hafta bir veya daha fazla oyunu ücretsiz olarak sunma geleneğine sahip. Ancak, bu tekliften yararlanmak için hızlı hareket etmek gerekiyor. Bu hafta, iki yeni oyun ücretsiz olarak sunuluyor ve bunlardan biri özellikle dikkat çekici. Teklifin sınırlı bir zaman dilimi var ve geri sayım henüz başladı. Ek olarak, bonus olarak gelecek ücretsiz oyunların isimlerine sahibiz.

Epic Games Store'da iki yeni ücretsiz oyun

İlk olarak, öncelikle bulmaca meraklılarına yönelik olan The Bridge var. Amacı zorlu bir zihinsel egzersiz sağlamak ve beyninizi uyarmaktır. Oyun, oyuncuları geliştiricilerin en büyük ilham kaynaklarından biri olan Maurits Cornelis Escher'in çizimlerini anımsatan imkansız mimarilere götürerek mekan algısıyla keyifli bir şekilde oynatıyor. Bu türün tüm hayranları için sahip olunması gereken bir oyun ve Epic Games Store'dan ücretsiz olarak edinilebilir.

Epic Games Store'da onun yerini alan yeni oyun ise Deus Ex: Mankind Divided. Bu, serinin en son oyunudur ve felaketle sonuçlanan meşhur Ağustos Olayı'ndan sonra Human Revolution'da yaşananları takip etmektedir. Güçlendirilmiş bireyler daha sonra toplum tarafından reddedilen dışlanmışlar haline geliyor.

Baş karakter Adam Jensen, Augmented bireylere karşı ayrımcılığa maruz kalıyor. Bu olay, farklı amaçlara sahip grupların ortaya çıkmasına neden oldu ve hepsi de kamuoyunu güç kullanarak bile olsa manipüle etmeye çalıştı. Maceramız bu kaotik arka planda başlıyor. Oyun Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak edinilebilir, ancak bu teklifin yalnızca 21 Mart'a kadar geçerli olduğunu belirtmek gerekir.

İşte EGS'de sıradaki ücretsiz oyunlar

Sızıntı yapan billbil-kun, 21 Mart 2024 tarihinde Epic Games Store'da iki ücretsiz oyunun yer alacağını doğru tahmin etti. İlk oyun olan Call of the Wild: The Angler, avcılık meraklıları için açık dünya balıkçılık deneyimi sunuyor. İkinci oyun Invincible Presents: Atom Eve, Robert Kirkman tarafından yaratılan evrende geçiyor. Görsel roman ve RPG'nin başarılı bir birleşimi. Oyunlar 28 Mart'a kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Hemen harekete geçmeniz tavsiye edilir. 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent