recent
Güncel Haberler

Alien Romulus Filminin Fragmanı Çok Yakında Geliyor!

Ana Sayfa
Alien Romulus Filminin Fragmanı Çok Yakında Geliyor!

Daniel Richtman'ın Patreon sayfasına göre, Alien Romulus'un fragmanının yakında yayınlanması bekleniyor. Filmin Ağustos ayında sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Dışarıda Alien Romulus etrafında Remus var

Alien serisi pek çokları için kült statüsüne ulaşmış olsa da, Prometheus ve Alien: Covenant gibi son yapımlar imajını zedeledi. Hayranlar şimdi heyecan ve endişenin bir karışımıyla Alien Romulus'u merakla bekliyor. Yönetmen Fede Álvarez ve 20th Century Fox temkinli ilerliyor gibi görünüyor.

Vizyona girmesine sadece altı ay kalan yeni Alien filminin ilk fragmanının Mart ayında yayınlanması bekleniyor. Bu sayede Xenomorph'un yeni versiyonunun yanı sıra kurbanlarına da tanık olma fırsatı doğacak. Filmin sinopsisi zaten biliniyor; uzak bir dünyada yaşayan ve Alien ile karşılaşmalarının ölümcül olacağı kesin olan bir grup genç bireyi takip ediyor.

Yeni nesil Alien filmleri mi?

Alien Romulus, Cailee Spaeny (Priscilla) ve Archie Renaux (Shadow and Bone) gibi kendilerini çoktan kanıtlamış genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olduğu için 1979'da başlatılan efsanevi lisansın yeniden doğuşu olarak görülebilir. 

Alien Romulus Filminin Fragmanı Çok Yakında Geliyor!
Yeni nesil Alien filmleri için genç bir oyuncu kadrosu © 20th Century Fox

Film, film kronolojisindeki yeri göz önüne alındığında, gelenek ve modernliğin bir evliliği olmayı vaat ediyor. Konu birinci ve ikinci filmler arasında geçiyor. İkinci filmdeki kabus gibi yaratıkları yaratan ekip aynı zamanda xenomorph'ların da arkasında. Yaklaşan fragman, hem hayranları hem de yeni gelenleri memnun edecek tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığına dair ilk kararı verecek.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent