recent
Güncel Haberler

YouTube, TV Uygulamasını Tele-Alışveriş Platformuna Dönüştürme Kararı Aldı

Ana Sayfa
YouTube, TV Uygulamasını Tele-Alışveriş Platformuna Dönüştürme Kararı Aldı

Bu gelişme evden alışverişin ölmediğini gösteriyor. YouTube, TV uygulamasında, doğrudan uygulama üzerinden alışveriş yapabilme gibi yeni özellikler içerecek bir güncelleme yapılacağını duyurdu. Bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Arayüz de yeni bir tasarıma sahip olacak.

Tele-alışveriş geri mi dönüyor?

YouTube, içerik oluşturuculardan ürün satın alma gibi yeni deneyimler sunacağını açıklamış olsa da, çok az somut ayrıntı ortaya çıktı. Video akışındaki bu yenilik, izleyicilerin şovlar arasında ayakkabı veya favori bir YouTuber'ın son kitabı gibi ürünleri satın almasına olanak sağlayabilir.

Güncelleme ayrıca daha büyük video açıklamaları ve daha görünür bir yorum dizisi gibi mevcut özelliklerde iyileştirmeler içerecek.

Daha keyifli bir kullanıcı deneyimi

YouTube, uygulamasının navigasyonunu geliştirerek daha da sezgisel hale getirdi. Yeni arayüz tasarımı, uzaktan kumanda ile etkileşimleri basitleştirerek kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Video oynatma ve yorumlar gibi çeşitli öğelerin boyutunu görüntülemeyi kesintiye uğratmadan özelleştirmek mümkün.

Arayüzü yeniden şekillendirme girişimi iyi bir fikir olsa da, kullanıcıların alışveriş işlevini takdir edip kullanıp kullanmayacaklarını göreceğiz. Akış ve e-ticaretin yakınsaması alışılmadık bir durum, ancak YouTube kumar oynuyor!


Kaynak: Engadget, YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent