recent
Güncel Haberler

The Witcher 4'e Meydan Okuyacak İki Yeni Oyun Duyuruldu

Ana Sayfa
The Witcher 4'e Meydan Okuyacak İki Yeni Oyun Duyuruldu

Polonyalı stüdyo Mighty Koi, oyuncuları ikonik fantezi dünyalarına taşıyacak iki heyecan verici oyun olan The Night Wanderer ve Thorgal'ı piyasaya sürüyor. Bu oyunlar, ünlü Avrupa edebi eserlerinin ve çizgi romanlarının uyarlamaları için yeni bir döneme işaret ediyor. Bu projeyle The Witcher 4 ile rekabet etmek.

The Witcher 4 ile rekabet edecek iki oyun

The Night Wanderer, Jarosław Grzędowicz'in Lord of the Ice Garden kitap serisine dayanan bir oyundur. Vuko rolünü üstlendiğiniz ve ortaçağda yabancı bir uygarlığı keşfettiğiniz gerçekten sürükleyici bir deneyim. Midgaard dünyası gerçekten eşsiz çünkü bilim kurgu ve fanteziyi birleştiriyor. Vuko olarak, bir biyoçip ile donatıldınız ve gezegene musallat olan büyülü anomalilerin gizemini çözeceksiniz.

Thorgal, Jean Van Hamme tarafından yaratılan ve Grzegorz Rosiński tarafından çizilen ünlü çizgi romana dayanan bir aksiyon-RPG'dir. Oyunumuz Thorgal'ın efsanevi İskandinav evrenini ve maceralarını bir video oyunu formatında hayata geçirmeyi hedefliyor. Çizgi romanların büyüleyici hikayelerini deneyimleyebilir, mit ve efsane açısından zengin bir dünyada canavarlar, insanlar ve tanrılarla yüzleşebilirsiniz. Bunun çizgi romanlarla büyüyenlere anılarını geri getireceğini umuyoruz!

Edebiyat ve çizgi romandan iki külçe

The Night Wanderer ve Thorgal, bu türün hayranıysanız hoşunuza gidebilecek oyunlardır ve The Witcher 4 gibi gelecek oyunlara taş çıkartabilirler. Her ikisi de sürükleyici ve zorlu bir deneyim sunmayı vaat eden büyüleyici hikayelere ve heyecan verici savaş sistemlerine sahip. Dahası, her iki oyun da oldukça saygın edebi eserlerden ilham alıyor.

Yenilikçi oynanış ve zengin hikayeler vaat eden The Night Wanderer ve Thorgal, rol yapma ve aksiyon-macera türünde mihenk taşı olma potansiyeline sahip. İskandinav folkloru ile bilim kurguyu bir araya getiren farklı evrenleri, oyunculara keşif için heyecan verici yeni alanlar sunuyor. Onların gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu sevilen evrenlerin video oyunları dünyasına nasıl aktarılacağını merak ediyoruz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent