recent
Güncel Haberler

Prime Gaming'den Mart 2024: Ücretsiz ve Efsane Oyunlar Sizi Bekliyor!

Ana Sayfa
Prime Gaming'den Mart 2024: Ücretsiz ve Efsane Oyunlar Sizi Bekliyor!

Her ay, çeşitli hizmetlere abone olan kullanıcılara yeni oyunlar sunuluyor. Amazon, bir kez daha beklentilerin üzerine çıkarak bir önceki aya kıyasla daha fazla oyun sunuyor. Bu, aynı zamanda kendi yayın platformlarında canlı aksiyon dizisine uyarlanan popüler bir serinin ikinci bölümünü içeriyor. İşte Amazon Prime Gaming'in Mart 2024 için hazırlıkları:

Mart 2024 için ücretsiz Amazon Prime Gaming oyunları

Amazon Prime Gaming'in Mart 2024 ücretsiz hediyeleri belli oldu. Şubat ayındaki seçkiye benzer şekilde, bağımsız oyunlara vurgu yapılıyor, ancak Fallout 2'nin dahil edilmesi özellikle dikkat çekiyor. Bu, hayranların klasik bir RPG ve video oyununu yeniden keşfetmeleri için bir fırsat sunuyor. Buna ek olarak, seçki çeşitli başka seçenekler de sunuyor.

7 Mart'ta Fallout 2 [GOG Code]: Oyuncular Fallout 2'de, karmaşık görevler ve hikayeyi etkileyen ahlaki seçimlerle dolu geniş bir kıyamet sonrası açık dünyayı keşfediyor. Bu klasik RPG, keskin yazımı ve çoklu sonları ile ünlüdür.

7 Mart'ta Scarf [Amazon Games App]: Scarf, oyuncunun büyüleyici ortamlarda seyahat ettiği, bulmacaları çözdüğü ve ilerlemek için eşarbın güçlerini kullandığı bir macera ve keşif oyunudur.

14 Mart'ta Mystery Case Files: Moths to a Flame [App Amazon Games]: Bu yeni bölümde, oyuncular bir komployu bozmak ve geçmişlerini tehdit eden güçlerden korumak için bir dizi bulmacayı çözmeli ve gizli nesneleri bulmalıdır.

14 Mart'ta Invincible Presents: Atom Eve [Epic Games Store]: Bu oyun, oyuncuların Atom Eve'in maceralarını deneyimlemesine, güçlerini, kişisel hayatını ve INVINCIBLE çizgi roman serisinin dünyasındaki mücadelelerini keşfetmesine olanak tanır.

21 Mart'ta Pearls of Atlantis: The Cove [Code Legacy Games]: Bu bulmaca oyunu, oyuncuların batık bir şehri restore etmek ve kayıp sırlarını ortaya çıkarmak için bir dizi bulmacayı çözmeleri gereken bir su altı macerası sunuyor.

28 Mart'ta Bus Simulator 21: Next Stop [Amazon Games Uygulaması]: Bu oyunda oyuncular, kendi toplu taşıma şirketlerini kurup yönetebilir ve gerçekçi kentsel ve kırsal ortamlarda otobüs kullanabilirler.

28 Mart'ta Through the Darkest of Times [Amazon Games uygulaması]: Bu tarihi strateji oyunu, oyuncuları İkinci Dünya Savaşı sırasında Berlin'deki bir direniş hareketinin başına geçirerek onları zor seçimler ve ahlaki zorluklarla karşı karşıya bırakıyor.

28 Mart'ta Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker [Amazon Games uygulaması]: Bu oyun, oyuncuları Fındıkkıran'ın hikayesinden esinlenen fantastik bir dünyaya taşıyor ve burada hikaye boyunca ilerlemek için bulmacaları çözmeleri ve gizli nesne senaryolarında gezinmeleri gerekiyor.

Prime Gaming'den Mart 2024: Ücretsiz ve Efsane Oyunlar Sizi Bekliyor!
Prime Gaming'in Mart 2024 için ücretsiz oyun listesi

Amazon Luna oyunları ve Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz içerik

Her zamanki gibi, ücretsiz Prime Gaming oyunlarına ek olarak, Amazon Luna aboneleri ve kullanıcıları diğer yapımları da keşfedebilecekler.

  • Drift CE
  • Rescue Party Live
  • LEGO Fortnite
  • Rocket RacingI Fortnite Festival
  • Chicken Assassin Reloaded
  • Fortnite
  • Trackmania
  • Trepang2


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent