recent
Güncel Haberler

Alone in The Dark: PC İçin Gereksinimler Belli Oldu, İşte Detaylar!

Ana Sayfa
Alone in The Dark: PC İçin Gereksinimler Belli Oldu, İşte Detaylar!

THQ Nordic, yakında piyasaya sürülecek olan Alone in the Dark adlı oyunun yeni bir oyun motoru fragmanını yayınladı. Fragman, oyunun hikayesine ve karakterlerine daha derin bir bakış sunarken, PC sürümü için gereksinimleri de gösteriyor. Oyunun planlanan çıkış tarihi 20 Mart ve oyuncular, Edward Carnby veya Emily Hartwood karakterlerinden birini seçerek çeşitli etkileşimler ve anlatı sonuçları yaşayabilecekler. Bu, 90'ların korku hayranları için heyecan verici bir gelişme.

Alone in the Dark PC sistem gereksinimleri belli oldu

Yaratıcı Yönetmen Mikael Hedberg, Alone in the Dark için atmosferin önemini vurgulayarak oyunu Derceto malikanesinin orijinaline sadık kalarak yeniden yaratılması gereken perili bir ev hikayesi olarak tanımladı. Evet, bu oyun, son yılların Resident Evil tarzında bir yeniden yapımı olacak. Oyun, 1992 yapımı oyunla büyümüş olanlar için nostalji ve keyif dolu anlar sunacak.

Aynı zamanda, PC için resmi sistem gereksinimleri açıklandı ve erişilebilir özellikler sunuldu:

Minimum gereksinimler:

  • İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 veya Intel Core i3-8300
  • RAM: 8 GB
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 570
  • Depolama alanı: 50 GB (SSD önerilir)

Önerilen gereksinimler:

  • İşlemci: AMD Ryzen 3700X veya Intel Core i5-12400
  • RAM: 16 GB
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 veya AMD Radeon RX 5700 XT
  • Depolama alanı: 50 GB (SSD önerilir)

İsveç'te Pieces Interactive tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan Alone in the Dark, 20 Mart 2024'te PC, Xbox Series S/X ve PS5 platformları için geri dönüyor. Bu heyecan verici haberle birlikte, çok sevilen karakter Edward Carnby'yi canlandırmak için aktör David Harbour'un (Stranger Things) seçildiğini belirtmekte fayda var. Ayrıca, Emily Hartwood'u canlandıracak olan isim ise Jodie Comer (The Last Duel) olarak açıklandı.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent