recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'da Bedava İki Harika Oyun! Fırsatı Kaçırmayın!

Ana Sayfa
Epic Games Store'da Bedava İki Harika Oyun! Fırsatı Kaçırmayın!

Epic Games Store her hafta bir veya daha fazla ücretsiz oyun sunuyor. Perşembe günleri saat 19:00'da bir oyunu ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Bu oyun, EGS müşterisi olup olmadığınıza bakılmaksızın koleksiyonunuzda kalıcı olarak kalacak. Bu fırsat PC oyuncuları için harika. Şu anda iki ücretsiz oyun mevcut.

Epic Games Store'da iki yeni ücretsiz oyun

Bugün saat 19:00'da Epic Games Store iki yeni ücretsiz oyun yayınlayacak. Bunlardan biri, benzersiz ve karmaşık bir deneyim sunan görsel bir roman olan Doki Doki Literature Club Plus. Manga sanat tarzına rağmen, bu oyun sizi birçok yönden şaşırtacak. Zorlu konuları ele alıyor ve sizi şaşırtacağından emin olabilirsiniz. 

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu olan Lost Castle, daha önce hiç görülmemiş anlatı ve oynanış fikirleri içeren bir beat-em-all aksiyon-macera oyunudur. Lost Castle, oyuncuları bir dizi zorlu denemeden geçiren, her seferinde daha fazla ilerlemelerini ve nihayetinde kalenin içinde ne olduğunu keşfetme ve hazinelerini elde etme hedefine ulaşmalarını sağlayan çok beğenilen bir roguelike oyunudur. Lost Castle yayınlandığından bu yana oyunculardan büyük övgü aldı. Lost Castle ve Doki Doki Literature Club Plus, 8 Şubat Perşembe günü saat 19:00'dan 15 Şubat saat 18:59'a kadar EGS'de ücretsiz olarak oynanabilecek.

Sıradaki ücretsiz EGS oyunu ne?

Bu heyecan verici macerayı kaçırmayın! Saber Interactive'in yarış oyunu Desert Dakar Rally, 15 Şubat saat 19:00'dan 22 Şubat saat 18:59'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak oynanabilecek. İkonik Dakar etkinliklerinin kumlu genişliklerinde yarışma fırsatı ile oyuncular, beceri ve hassasiyet gerektiren bir başarı olan kum üzerinde sürüş zorluğuyla karşı karşıya kalacaklar. Dakar Desert Rally açık bir dünyada geçen ve devasa bir haritaya sahip olan devasa bir oyundur.

Steam'deki bazı ortalama geri bildirimlere rağmen, son derece tatmin edici bir sürüş deneyimi sunuyor ve etkinliğin en unutulmaz araçlarından ve etkinliklerinden bazılarını içeriyor.  Hayranlar olağanüstü bir deneyim bekleyebilirler.


Kaynak: EGS

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent