recent
Güncel Haberler

Efsanevi İş Birliği: Disney, Epic Games'e 1,5 Milyar Yatırım Yapıyor!

Ana Sayfa
Disney'den Dev Yatırım: Fortnite'da Star Wars, Marvel ve Pixar Evreni Geliyor!

The Walt Disney Company, Epic Games'e 1,5 milyar Avro yatırım yaptığını duyurdu. Şirket ayrıca Fortnite ve Unreal Engine dahil olmak üzere amiral gemisi lisanslarını video oyunlarına taşımak için iddialı bir proje açıkladı.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve Avatar Fortnite evreninde

The Walt Disney Company ve Epic Games yeni bir oyun ve eğlence dünyası yaratmak için işbirliği yaptıklarını duyurdu. Basın bülteninde bu yeni evren hakkında sınırlı bilgi veriliyor, ancak sandbox tarzı deneyimler sunacak gibi görünüyor.

Fortnite ile etkileşime geçmenin yanı sıra, yeni kalıcı evren tüketicilere Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar ve daha fazlasından içerik, karakter ve hikayeleri oynamak, izlemek, satın almak ve bunlarla etkileşime geçmek için birçok fırsat sunacak.

Bu sayede oyuncular devasa bir sanal tema parkına erişebilecek ve diğer Disney hizmet ve ürünlerine açılan kapılar da olacak.

Doğal olarak

Epic Games'in CEO'su ve kurucusu Tim Sweeney, Disney ve Fortnite topluluklarını bir araya getirecek kalıcı, açık ve birlikte çalışabilir bir ekosistemi duyurdu.

Disney Deneyimleri Başkanı Josh D'Amaro, Epic Games'in üstün teknolojisi ve Fortnite'ın açık ekosisteminin Disney'in tüketicilere bulundukları yerde ulaşmasına yardımcı olacağını ve tüketicilerin Disney ile kendileri için en uygun şekilde etkileşim kurmalarına olanak sağlayacağını belirtti.

Bu ortaklık, Disney ve Epic Games arasında giderek artan yakın ilişkinin bir sonucudur. Fortnite, Disney'in Marvel ve Star Wars gibi lisanslarını içeren sezonluk etkinliklere ev sahipliği yaptı. Kingdom Hearts 3 ve Star Wars Jedi: Survivor adlı video oyunları, Disney yapımlarının kurgulanması ve canlandırılmasının yanı sıra Disney parklarındaki atraksiyonların oluşturulmasında da kullanılan Unreal Engine kullanılarak geliştirildi.


Kaynak: The Walt Disney Company

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent