recent
Güncel Haberler

Efsanenin Geri Dönüşü: Yeni Maymunlar Cehennemi Filmi!

Ana Sayfa
Efsanenin Geri Dönüşü: Yeni Maymunlar Cehennemi Filmi!

Maymunlar Gezegeni bilim kurgu türünde önemli bir eserdir. Edebi bir eser olarak ortaya çıkmış ve 1968 yılında Charlton Heston'ın başrolünde olduğu bir filme uyarlanmıştır. Ancak Tim Burton'ın 2001 tarihli uyarlaması, Matt Reeves'in ticari ve eleştirel bir başarı elde eden son üçlemesi The Batman'in aksine, eleştirel açıdan iyi karşılanmadı. Lisans, duygu yüklü bir sonun ardından birkaç yeni bölüm üretmek amacıyla Disney tarafından yeniden başlatıldı.

Maymunlar Cehennemi 4'ün ön gösterimi yapıldı!

Super Bowl 2024 sırasında, Usher ve Alicia Keys devre arasında sahne alırken, Kansas City Chiefs ve San Francisco 49ers arasındaki maçın reklamları ve fragmanları kesildi. Deadpool 3 ve Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık gibi yakında gösterime girecek filmler de duyuruldu. Bunların yeni bir film serisini başlatması umuluyor. Ancak, şimdilik bir sonraki bölüme geçelim.

Sezar'ın hükümdarlığından birkaç nesil sonra maymunlar yönetimi ele geçirmiştir. İnsanlar ise vahşi bir duruma gerilemiş ve inzivada yaşamaktadır. Yeni bir zalim lider yavaş yavaş imparatorluğunu inşa etmektedir. Bu sırada genç bir maymun, geçmiş hakkında bildiği her şeyi sorgulamasına ve hem maymunların hem de insanların geleceğini belirleyecek seçimler yapmasına yol açacak tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Sinopsisten de anlaşılacağı üzere Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Matt Reeves'in üçlemesinden 300 yıl sonra geçiyor.

Yapımcı bu kez yönetmenliği Labirent filmlerini yönetmesiyle tanınan Wes Ball'a emanet etti. Her ne kadar efsane tutarsız olsa da Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'ın son fragmanı umut verici. The Witcher serisinin Ciri'si Freya Allan'ın canlandırdığı bir insanı hızla kurtaran Sezar'ın halefini, çarpıcı manzaralar ve heyecan verici aksiyon sahnelerinin yanı sıra dengeli bir deneyim için gerekli sakin anların ortasında izliyoruz. Filmi 10 Mayıs 2024'te sinemalarda izleyin.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent